mucizemizibekliyoruzz canım ben de Can da Vedat Bey ile yapacağım doğumu.dün doğum servisini ziyaret ettik eşimle.baya gezdim odaları,doğumhaneyi.öncelikle normal doğumsa 1.katta kalacağız,sezeryansa 3. Katta.Vedat Hoca 1. Katta kalmamızı istiyor.Allah korusun yenidoğan yoğun bakımı da 1. Katta.odalar dar ama idare eder.bebeğin ilk bezini ve zıbın takımını veriyorlar.Ancak biz üstünde hastanenin adının yazdığı zıbın istemediğimiz için kendimiz vereceğiz doğumhaneye.anneye hasta bezini veriyorlar.odaları istersek kendimiz süsleyebiliyoruz çivi vs çakmağımız sürece.Ayrıca Vega organizasyon ile çalışıyorlarmış.ikramdı,şerbetti onlar hazırlıyormuş 400 TL dediler.bebek doğunca direkt babaya teslim ediliyormuş.babayı doktor izin verirse normal doğuma alıyorlar.bebeğin emzik ve biberonunu getirin dediler.orada varmış ama siz getirirseniz daha iyi dediler.bebeğe mustelanın seyahat seti olan çanta hediye ediliyormuş.dışarıdan fotocu yasak.benim Cansu Binayla anlaşmam var zaten o yapıyor çekimleride.bu kadar canım