Lito Kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama soğuk yicekler yiyip içiyordum dün aniden halsizlik tansiyon düşüklüğü yaşadım boğaz ağrım var hafdaya doğum napmam lazım iglesmen lazım acil yada doktora gitmelimiyim😭🥺
Knergiz Lito ılık suya bal limon sirke katın birer kaşık sabah akşam için inşAllah bir şeyiniz kalmaz Allah şifa versin
Mervealadag Lito bence doktora gitmelisiniz yatmadan once ayaklairnizin altini limonla ovun çorap giyip yatin kuruyunca corabi cikarirsiniz cok fayda ediyo Allah tez zamanda sifa Versin
Knergiz Lito siz bunu günde iki üç kere yapın bi kaç gün devam edin iyi olursunuz inşAllah ben öyle iyi oluyorum ilaç kullanmadan
Lito Appayipyip gittim ateş öksürük olursa gelin tekrar gelin korna test yapalım dedi soğuk algınlığı gibi görünüyor dedi
Lito Knergiz tesekur ederim doktora gittim ilaç yazmadı boğazda iltap yok ateş yok çok fazla terliyorum ama başımdan tırnağına heryerim ağrıyor boğazım yanıyor
Knergiz Lito hastalandığımda yaparım bazen de bağışıklık için yaparım sünnet bir uygulama zaten şifası çok
Lito Arife2736 boğazimi biraz yumusatti uyguladigim içecekler ateş olmadığı için korkulacak bişi yok diyor doktor isdirat bakalım