Cigdemmm123 Bebeğimi kucağıma alicam ama sezeryandam çok korkuyorum ilki normal oldu.ikincisi sezeryan oldu ve çok sıkıntılı süreç yaşadım.bunds da yasarmiyim diye korkuyorum.seseryan sonrası kordon baglatwn varmı ağrı şiddeti daha fazla mi oluyor baglatmayi düşünüyorum bu sefer.
mhmmddgc Cigdemmm123 Ağrıda bi değişiklik olacağını düşünmüyorum ama doktorunuz yaparmı orası önemli. birde her sezeryan farklı oluyor açıkçası. Benfe 2. sezeryanımı Oldum 15 gün önce şuan hiç sezeryan olmuş gibi değilim.
benkosarim Cigdemmm123 yasiınız kaç Kordon bağlatma geri dönülmesi olmayan bir operasyon Emin misiniz o konuda spiral ya da ilaçlar korumuyor mu yanlış anlamayın lütfen şey için diyorum sonra yaptırıp pişman olan insanlar oluyor o yüzden soruyorum
Cigdemmm123 mhmmddgc keşke öyle olsam bende anlamadan geçse gitse sonrasındaki gaz sancısı çok ağrılı oldu benim ve ağrı kesici iğne bile yapmamışlar di sonrasında daha çok rahatsizlanip hasta oldum ilk sezeryanimds panik atak ve aksiyete oldu bende
Cigdemmm123 34 yaşındayım bu spiral olmuyor bana iğne de hormon bozukluğu yapıyor ilaçla kaldım hamile 3 evladım var artık bence yeter başka dusunmedigim için de baglatmayi düşünüyorum acaba mi diye yaşamak daha stresli geliyor