Kaderyas0327 Kızlar dün gece saat 3 gibi kalktım adet sancısı vardı ama hafif pek umursamadım sonra sabah da aynı ağrı vardı adet sancısı gibi sonra iç çamaşırımda ıslaklık hissettim ve lavaboya girdim iç çamaşırıma baktım ve akıntım gelmişti normal de oluyor ama bu farklıydı kan yoktu sadece serçe parmağımın yarısı kadar sümüksü hafif sarımtrak bir akıntı gelmişti şimdi de kasıklarımda batma var hafif hafif ve hala adet sancısı gibi sancı var belimde sanki adet olacakmışım gibi ve çok halsiz oldum şuan bilmiyorum kollarımı tutamıyorum düşüyor snki vucudum çok halsiz ne olabilir yardımcı olurmusunuz 35 haftalığım
Nefesim74 Kaderyas0327 ben 38 haftaligim bahsettigin akıntı bende sürekli oluyor bazen beyaz bazen sarımsı bazen katı oluyo bazen sulu özellikle son günlerde çok arttı
Aysenurtsr Nisan genelde kahverengi veya pembemsi lekelenme seklinde olur ama burada bazi arkadaslar seffaf oldugunuda soyledi, buyuk ihtimal sizin enfeksiyondan da kaynakli normal akinti olabilir. Yine de iciniz rahat etsin bi doktora gidin derim.
Kaderyas0327 Aysenurtsr enfeksiyon var zaten ama inşallah bebeğe geçmez hani oluyor ya bazı bayanlarda
Kaderyas0327 Ahsennn ilk gebelik ya pek te bilmiyorum sancıymış nişanmış hangisi ne oluyor o yüzden saolun
Aysenurtsr Kaderyas0327 ben normal dogum yaptim, allaha sukur bebegime gecmedi enfeksiyon. Son haftama kadar enfeksiyonla ugrasmistim
Prensesimi-beklerken Kaderyas0327 nişan illada pembe renkli olmaz arkadaslar kisiye göre değişir o durum.bende şeffaf yoğun bir akıntı olmuştu mesela doktora görünmekte fayda var