Mayahanim Kizlar bi sey sormak istiyorum hamilelik testinde once negatif gorup daha sonra pozitif gorenler var mı acaba ? Varsa kac gun sonra ogrendiniz ?
Zey1411 Mayahanim benım adetime ıkı gun vardı yapmıştım çıkmadı ıkı gun sonra yaptım silik çıktı üç gün sonra kan testinde de 290 çıkmıştı
FatmaErdur Mayahanim ben regl den 4 gün önce yaptım negatif çıktı regl günü yapınca pozitife döndü şuanda 7 haftalık hamileyim
Canor Testi hangi zaman aralığında yaptın canım yani negatif yaptın daha sonra ne zaman diğerini yaptın arada zaman var mı ?
Mayahanim Canor Aksam 6-7 gibi yaptim negatif gosterdi testte . Ama 3-4 gundur hafiften bir mide bulantisi ve koku hassasiyetim var . Negatif gorunce uzuldum acikcasi
Mayahanim menessare Daha gecikmem olmadi. Ovulasyon testiyle yumurtlama ve catlama gordum . Aldiğim sayfa 17 gun gecikce yap testi demisti bende yaptim ve negatifi gordum 🙈
Mayahanim GoktugAlp Bilmiyorum o kadar detayli . Oyle sonuc veriyorsa oyle de denerim yani ama negatifi gorunce cok uzuldum bugun
GoktugAlp Mayahanim istersen gecikmeyi bekle bide ilk uyandığın idrarla yap varsa da silik çıkar yinede çıkar yanı inşallah