angela4 Hangi marka ateş ölçer aldınız ya da kullananlar aldığınız markalar hangisi memnun kaldınız mı ? birde alından ve kulaktan olarak bir sürü çesit var hangisinden doğru sonuç alırız
1erkekkannesiiii angela4 temassız alından ölçeni aldık eczanelerden alın bence daha garanti olsun. Memnunuz biz bayağıdır da kullanıyoruz
sliya30 angela4 başka ebebekten koltuk altından ölçer aldım gayette düzgün ölçüyordu ne gitsem hastaneye doğruydu öyle fazla para vermeye gerek yok bnce 😂
yigitinannesiiiii angela4 bence bitane koltuk altı olabdan alın en doğru sonucu veren o çokta pahalı değil yine almak istersenin alından ve kulaktan ölçenden alırsınız ben şimdilik bi tane koltuk altından ölçenden aldım daha sonrasında ihtiyaç halinden temazssız olandan alırım diye düşündüm
1erkekkannesiiii angela4 medikal diye geçiyor olması lazım mavi beyaz renkte ☺️ Ben 40 TL’yken almıştım su an 100 olmuş yine uygun deneyebilirsiniz
Srdm angela4 bende çok araştırdım en iyi sonucu kulaktan ölcer in verdiğini söylüyor herkes, özellikle temassızlara pek güvenmiyorum aşırı iyi bi marka model olmadıkca onlara da o kadar para vermemek için bunu aldım
Bebekdelisi angela4 ben kulak almadım nexüs markası doktorumda braun kulaktan var karşılaştırdık aynı ölçüyor 2 senedır kullanıyorum