Gizmooo Selam kızlar benim testler 2 gündür bu şekilde fakat son gördüğüm adet üzerinden 30 gün geçti yani bugun yarın normalde adet olmam gerekiyordu https://imgyukle.com/i/nQBkRA
Unlukacar Gizmooo umutlandırmak istemem ama bende hamileyken ovulasyon testinde sanki yumurtlama günü gibi çıkmıştı inşallah hamilesinizdir
EmineDefneGokce Gizmooo gebeyken böyle çıkardı bende .hcg yapın sonucu mutlaka yazın gebelik var bence
umena Gizmooo bende umutlandırmak istemem ama üç gün koyu görünce erken gebelik testiyle öğrenmiştim 💕🌺
Gizmooo Unlukacar valla canım benim inşallah hiç anlamadım biraz baktımda kimisi daha koyu olması gerekiyor falan diyordu bende işte bilemedim pek o yüzden
Unlukacar Gizmooo benim sizinki gibiydi yarın bi test Al hatta sabırsızsan eşin nöbetçi eczaneden alsın şimdi ben çok sabırsızımdır 🤣🤣🤣🤣
Gizmooo @Unlukacar EmineDefneGokce kızlar pek emin olmadan test yapmak istemiyorum çünkü bizim normal yoklarla olmadı hiç eşimde değer düşüklüğü bende ise çikolata kisti var 2 buçuk cm Mart ayında tüp bebek yaptırdık çok şükür tutmuştu ama bebeklerimin kalpleri durdu malesef nisan ayının sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım onun üzerine ilk adetimi temmuzun 20sinde gördüm dahada olmadım normalde döngüm 31 gün falan sürüyordu şimdi sıkıntılı süreçler yaşayınca pek ihtimal veremiyorum ya :( yine en iyisini en güzelini rabbim bilir ama şimdi böyle şeyler yaşayınca insan pek olur gibi düşünemiyor
Gizmooo Brglyksk_ ah canım benim inşallah öyledir ama pek emin olamıyorum acaba yumurtlamamı oldu diye çünkü bizim 2 senedir olmuyordu Mart ayında tüp bebekle olmuştu ama malesef kalpleri durdu o yüzden emin olamıyorum pek
Brglyksk_ Gizmooo yine benim tavsiyem kaset testi yapman kafa da belirsizlikte kalmaz hersey gönlünce olsun canım🥹🥰
BrcnSym Büyük ihtimalle hamilesiniz ama her ihtimale karşı bugünü değerlendirin yarın da sabahtan test yapın. Negatif çıkarsa da yumurtlama gününüzdür değerlendirmiş olursunuz.
Gizmooo umena aşkım işte bende çok umutlanmak istemiyorum çok zor zamanlardan geçtim çünkü yani evet şuan olabilme ihtimali var ama İnan sevinemiyorum bile bu testler işte dünle bugünün testi