Aleynaerayy22 Kızlar ben 19. Haftamdayım 2 hafta önce bebeğimi hissetmeye başlamıştım bu hafta dışarıdan güçlü vurduğunda görebiliyorum karnımı kaldırdığını bu çok hareketli anlamına mı geliyor 😂
Pelinakcn Aleynaerayy22 bende 19.haftada hissettim ilk olarak hatta 21.haftada eşimde hissetti baya, şimdi 34+6 yız karnımın üstüne yastık koysam ittiriyo resmen 😅 cinsiyeti ne bebeğinizin, bizim erkek
Hatice_Bahri Aleynaerayy22 valah 15 haftada hıssetım büyüdükçe tekmeler sertleşiyor areketlerını daha net görüyorsun helede son haftalarda kafası nerde poposu kolu nerde bılıyorsun bu ıkıncı hamılelıgım çok güzel bır duygu
-MucizeMelegiim- Aleynaerayy22 bugün 15 haftalık olduk daha 14. Haftada pit pit hissediyordum ama bu iki gündür resmen döndüğünü ve hareketlerini hissediyorum. Hala dışarıdan gözle bakıldığında belli olmasa bile ben hissediyorum böyle resmen dönüyor ve tırmalıyor gibi 🥰Allahim anneliğin her anı çok güzel Rabbım herkese nasip etsin ; bizlere de sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin..🥰
Cherry95 Aleynaerayy22 15. haftadayım ve hissediyorum :) ilk gebeliğim kilom ise normal. Doktoruma sordum çok normal hissedebilirsin dedi. Bazı anneler erken hissedebiliyor dedi
Esseses Bebeğin daha büyüdüğü anlamına geliyor bence 😂 ilk gebelik mi bu kadar erken başlamış vurmaya 😂
Aleynaerayy22 Esseses evett ilk gebeliğim galiba zayıf olanlar çabuk hissedebiliyormuş bende o yüzden hissettim ama vurdukça seviniyorum 😂
Aleynaerayy22 Pelinakcn Ayy o zaman bizde 21 de dışarıdan rahatça hissedebilicez bizimki de erkek bu arada erkekler hiç durmuyormuş 😂
Anneeghh2603 Ya bence erkek kız fark etmiyor hanımlar ben çok erken hissettim 2 -3 kere en belirgin 17-18 haftada hissetmiştim cinsiyetimiz kız bizim de maşallah çok hareketli yavrum 😂😂😂😂
Aleynaerayy22 Pelinakcn Doğumunu özelde mi devlette mi düşünüyorsun Ben özeli seçtim devlette ilk gebelik olduğu için kendimi riske atmak istemedim kötü davranıyorlarmış duyduğum kadarıyla korktum biraz
ROJ58 Aleynaerayy22 18 haftadym hissetmyrm sadece bir ara sanki kalp atisi gibi bisey karnmda atar gibi hissettim nasil bisey kizlar
Aleynaerayy22 ROJ58 Evet o bebek ilk zamanlar bendede öyleydi sonradan küçük küçük tekmelerini hissettim şimdi bazen hafiften dışarıdan bile karnıma vurduğu görülüyor 19. Haftamdayım