Karelinannesi 2 saatte bir sütümü sağıyorum şırıngayla veriyorum internetten bakayım dedim kaç ss ile doyar diye çok farklı rakamlar çıkıyor kızlar tek seferde kaç ss ile doyar bebeğim henüz 1 günlük 😓 bide süt değil Kolostrumun sağıyorum hani😞🙏🏻
heavenplease Karelinannesi Allah bağışlasın midesi ceviz kadar bile yoktur onun doyar merak etmeyin ♥️ Bol bol sütünüzü verin. Fazlasını atar o zaten 🌸
bosyapmaa Karelinannesi canım henüz bir günlük ay minnoşum neden sağıyorsun kuzum onu anlayamadım ben hep emziriyordum sağmadım
Aambs28 Karelinannesi sütün günden güne artacak, hiç merak etme doyar. Sakın mama verme lütfen. Midesi fındık kadardır onun, günden güne büyüyecek midesi, senin de sütün artacak biiznillah
Pnr00 Karelinannesi Daha anne olmadım ama bir hemşire olarak söylüyorum 2 aaatte bir 30 cc ile besleniliyor 😊
Karelinannesi heavenplease Allah razı olsun 🙏🏻Tek seferde 2 şırınga yani 10 veya 15 ss ediyor yeter mi dersiniz
Karelinannesi bosyapmaa canım şöyle söyleyeyim elimle sıkınca veya bebeğim emmeye çalışsa bi damla gelmiyor süt gelmediği için bebeğim emmek istemiyor veya emse bile gücü yetmiyor ama sağarsam gayet iyi geliyor. 10 dakikadan fazla uğraştım emsin diye ama emmiyor
heavenplease Karelinannesi emme refleksi henüz gelişmemiş olabilir siz boş kaldıkça memeyi verin, burnunun kapanmadığından emin olun bir de rahat pozisyonda tutun. Saçını okşayın poposunu sevin. Şefkat ve sevgiyle mayışıp sizinle bağ kurmaya başlayacaktır 🌸
Pnr00 Karelinannesi Rica ederim evet de mümkğn mertebe emzir o emdikçe süt artcaktır hormonlar salgılanır rezene humana çayı iç ve sende sıvı tüket
Fundabshn Karelinannesi 30 cc emer canım ben öyle biliyorum çünkü ilk doğduğu zamanlar mama veriyorduk bazen oda 30 cc kadardı ordan biliyorum 🤗💕