Sbl49 Aynı sorunu bende yaşadım, 35 haftaya kadar hiç bi sorun yokken 35nde haftadan sonra bacak kısalığı nedeni ile down sendromu şüphesi duydu doktor, hemen başka profesör doktora gittim, büyük ultrasona girdim evet bacak boyu kısa ama bu sadece down sendromu şüphesi olamaz dedi, doktorumu direk değiştirdim, benim bebeğimde de gelişim geriliği gördü doktorum, 36 hafta 5 günlüğüm bugün ve saat 16.00da sezeyana gireceğim, seni çok iyi anlıyorum aynı korkuları yaşadım günlerce ağladım mahvettim kendimi ama Allah’ın izniyle hiç bi sorunumuz yok gelişim geriliği dışında, gelişim geriliği olan bebekleri de erken alıyorlarmış, anne karnında ani ölümler olabildiği için, haftası gayet güzel %80 yanında olur ama %20 küveze girebilir dedi doktorumuz, ani ölüm yerine küveze girmesini tercih ettik risk alamadım, rabbim izin verirse saatler sonra oğluma sağsalim kavuşucam, içini ferah tut sakın kötü düşünme, imkanın varsa başka daha iyi bi doktora gitmeni tavsiye ederim, bacak kısalığı tek basına down sendromunu göstermez ki ultrason da herşey %100 doğru değil, ikili testte de olduğu gibi, en iyisini rabbim bilir bol bol dua et iyi düşün güzel şeyler olsun 🤲🏻🤲🏻