Gmz-aykt ben gebel oldum ameliyattan tam 15 dk sonra kizimi odaya babasina çıkartmışlardi bi 15 dk sonrada beni odaya aldilar.
Ilk etapta biraz bayginlik vardi bende sayikliyordum bebek nerde burasi cok soguk bebekte üşürmü sen bebegi gördünmü benim bebegim nerde vs diyormuşum hep video almis esim :) ama 45 dk sonra net sekilde ayilmis bebegi emziriyordum sadexe yatak bozuktu hafif dikleşse daha rahat emzirirdim malum karnimdada kim torbasi oldugundna rahatca dikilip geri yatamadim ilk etapta. Bebege ilac gecmesi gibi bi durum asla yaşanmadi. 5 saat sonra sondami cikarttilar yürüdüm bas agrisi kusma yasamadim ilk yürümeden sonra gece boyuda kizimla kendim ilgilendim.
Ilk tamamen kendime geldigimde karnim agriyordi kum torbasi yüzünden tamamen zaten pes pese agri kesici veriyorlar seruma dolayisi ile dayanilmayacak bi agrida kalmiyor
Simdi yine hamileyim ve kesinlikle genel anestezi istiyorum ya spinal düşünmeyecek kadar rahatti benim ki.
Gmz-aykt
Buse1406
Canim doktoruna söyleyebilirsin ama anestezi uzmani karar veriyor daha cok buna. Korku tansiyon bozuklugu panik atak gibi durumlar varsa zaten spinal tavsiye etmiyorlar
Benim hic bir sorunum olmamasina ragmen sirf migrenim var diye son anda spinalden genele döndük ameliyathanede yani igne yapilacakken son anda sordu anestezi uzmani dosyanda goremedim migren varmiydi sende diye evet deyince destekle yatırıp uzan bakalim sana bu kötülüğü yapmicam zaten 2 gündür dogum sancisi cekiyosun üstüne birde bas agrisi ile ugrasma dedi.
gazetecimom
Tuvalet meselesi idrarda sorun yoktu ama ilk 2 gun buyuk Tuvalete cikamadim ben zaten hastanede sadexe yatak corba veriyorlar bende dogum oncesi tam 2 gece hastanede yattim ve bu süreçte hep kustum maalesef midem tamamen bostu cikacak biseyde yok dedi doktor kisacasi gazi attim ertesi gün. Ama yemek yedikten sonra rahatca çok ikinmadan buyuk tuvalete cikabildim
Ilk dusumu esim aldirdi saclarimi yikamak icin cok uzun süreli kollarimi havada tutamam dedim omuzlarim agriyodu cunku birde karnima hic lif vs yapmadim ilk 1 hafta ama her gün dus aldim