Merhaba oncelikle bu postu acma sebebim hem tecrubemi paylasmak,hemde benim gibi olan insanlarin tecrubelerinden faydalanmak.
30+2 de sol alt kısmımda bir agri hssettim,aman aman siddetli diyemem ama normalde degildi,hafif boyle terler gibi oldum,bu agridan bi hafta oncesi felanda karnimda toparlanmalar oluyordu kasılma vs ve o anda nefesim kesiliyordu hissedebiliyordum.Acile gittim sadece nst cekip bse olmadgini soylediler eve gonderdiler.1 hafta sonrasinda tarif ettigim acıyı cektim,yani bosunada gitmeyeyim kesin gecem haftaki gibi bise cikmaz dedim.bekledim acim dindi.Baktım vicdanen rahat edemeyecgm cunku bebek soz konusu.neyse gittim acile alttan muayene dediler, ama gecen hafta sadece nst idi simdi neden alttan muayene diye dusundum birazda irite oldum.Velhasil şok oldum 2 cm açılmam varmis ve benim cektgim dogum sancisiymis.yatis verildi vs risk faktorlerimde var gebelik sekeri,idrar yolu enfeksiyonu,mantar,rahim agzi kisalmasi,rahim agzi yara enfeksiyon kaynakli.velhasil bir sure yatip ciktim hastaneden,hala kasilmalarim oluyor korkmuyor degilim ama su an sadece Allaha emanetim.Demem o ki kasilmalariniz vs olunca gozardi etmeyin, ne cok evham yapin ne de umursamaz davranin..Dualarinizi eksik etmeyin lutfen skntılı bi surecteyim.