Ozlemdrn Karnımın çatlakları kıpkırmızı oldu bu kadar beklemiyodum çok kotu kaşınıyor al taraf yanlar çok kotu yaa napacam bn
Heng Ozlemdrn bende de ay i durum var karnım kıpkırmızı ve kaşıntıdan duramıyorum soğuk su ile sürekli duş alıyorym yıkıyorum ama yine aynı nemli tutsamda çok zorluyor 😔 sıcak sudan uzak dur canım o daha çok etkiliyor 😔
Kivircikgebe Ozlemdrn aynı durum bende de var canım boşver artık yapacak bir şeyimiz yok aşırı çatladı karnım hala da yukarı doğru çatlamaya devam ediyorum 38 olucam oğluşum da iri çok kötü oldu karnım ama napalım artık
yigitinannesiiiii Ozlemdrn bi andamı çatladı canım kaçıncı haftada başladın çatlamaya nemli tut bol bol yağ sür çatlamanın önüne geçemezsin vucudun yatkınsa ama aza indirirsin nemli tutarak
Ozlemdrn yigitinannesiiiii azar azar çatlıyorum bugün bi baktim her yeri kıpkırmızı olmuş karnımı göremiyorum altı baya kaşındı surekli de dus alıyorum sicak of vucudum çok yatkın hemen
MomSes Ozlemdrn benimde birden 34. Haftada çatlamaya başladı ve ben hep nemli tuttup çok su içtim ama kıpkırmızı çatlak şuan ve gün geçtikçe çoğalıyor aynaya bakamaz oldum moralim çok bozukuyor üstelik zayıftim ve çok da kilo almadim ona rağmen çatladim
Halimeeee Ozlemdrn benimde aynı şekilde oldu doktora gittim fito krem verdi kızarıklıklar azaldı ama kaşıntıya pek fayda etmiyor
MomSes Ozlemdrn vallahi bende ağlıyorum kendimi böyle hiç hayal edemezdim başıma geldi ben bı de kilo ve fizik konusunda hassasım yani boşveremiyorum :(
Halimeeee Ozlemdrn evet bende 33 haftadayım baya etkili cilt yenileyici olduğu için yırtıkları da azaltıyor