hb54 mre1630 bende geleyim mi benide kabul eder misin 😂😂 videoya çekip gösterin canım düğün yapmıyoruz sonuçta deseydiniz 😂😂
mre1630 hb54 ben oralı olmadı bile eşim hepsine hal gelin diyor surat yapıyorum hala anlamıyor özel bi an zaten video çekip atacaktı şimdi gelin diyor 😄
mre1630 Esrauysal cevap veremiyoruz ki herşeye dahil oluyorlar sonra beni saygısız ilan ederler geleceklerinden değil bilerek yapıyorlar canım ben oralı olmuyorjm eşimde gelin diyip duruyor
hb54 mre1630 inşallah yarın öbür gün yok şu alışverişde geleyim yok şunda geleyim demezler öyleler de var çünkü burda Okuyoruz 😂 neyse ama bu seferlik gönül kırılmasın idare et canım bidaha bişey olduğunda eşine de dersin bunuda baş başa yapalım diye
Arzu_uu mre1630 yok yok düşünce olmaz onlarda Allah bıze sabır versın inşallah stres yapma sen bebeğini düşün takmamaya çalış inşallah 🌸
mre1630 hb54 inşalalh canıım ama eşimden kaynaklı nasıl olacsk böyle bilmiyorum hayırlısı artık 💆🏼♀️🥹
Papatya1997 mre1630 bır sure sonra ınsanlar ne düşürse düşünsün moduna gırıyorsun bılkı bunlar gelıp geccek. Gelsinler bakalım hepsı senle doktor bı daha bu kadar kalabalık gelmeyın dıcektır😂