Busbusu Saat 6 buçuk ta bitane prilam içtim sonra yemek yedm midem bulantı bı saat snra kustum üstüne hemen 2 tane prilam içtim cnku iki tane içince etki ediyo yani 3 saate 3 tane prilam içtim zararı olurmu ya smdi yine kustum ,😪
Elibo Busbusu 4 e kadr içiliyor ama kullanım sekliniz yanlıs yani bulantınız olunca anında önlemıyor maalesef gece yatarken 2 tane için eğer yeterli gelmezse sabah uyanınca da aç karnına 1 tane daha alıp 1 saat sonra khvaltı yapın yanı agrı kesici gibi değil mıdem bulandı içiyim kessin olmuyor maalesef
Busbusu Elibo aynen normalde öle yapiyodm ama ilacım bitmsti akşama doğru ilaç bulabildim bulantılarım cokdan cogalmisti😪
Busbusu Yagmurrr98 normalde nasıl icildigini biliyorum ama kustum ilaç etkisi gitmiştir dierek ikinci ilacı ictim
Yagmurrr98 Busbusu Canım senin kusman oluyorsa prilam zaten geçirmiyor bendede öyle oluyor du geçmiş olsun Tuzlu şeylerle bastırmayi dene Birde sanki prilam kusmayı daha çok tetikliyor gibi geldi bana
Yagmurrr98 Busbusu Bulantın geçmezse bir tane daha Alin yazıyor zaten içtiğiniz ilacın içeriğini okumanızı tavsiye ederim Korkma bu ilaç zaten gebeler veriliyor