annebebek6748 Burrcu cok erken canim sabredemiyosundur muhtemelen ama bende dayanamayip erken gitmistim gorunmedi
Burrcu yigitinannesiiiii 1000 uzeri olarak cikmis hastaneyi aradim net deger icin ama bizdeki cihazlar bu sekilde gosteriyor dediler
yigitinannesiiiii Burrcu 3000 üstü olunca görürünür canım kese usg de 1500 üstündede vajinal yolla gözükür diye biliyorum bugün mü verdin kanı ?
Meers Burrcu istersen ⅔ gün daha bekle boşa gitmiş olma ama insandan sabırsızlanıyor ya :) zaman geçmemişti bana şimdi de salı günü kalp atışı İçin gidecez günler geçmiyor resmen 😂
Burrcu Evet bugun kan verdim. Yarin icinde doktorumdan randevu aldım 🥰 vajinal muayene ile gorunurse iyi olur icim rahatlar🙏🏼 Daha once dusuk yaptım. Bunda da bi sıkıntı cikar bos gebelik vs olur diye gidip baktirmak istiyorum yinede🌸 ins görünür 🙏🏼🥰
yigitinannesiiiii Burrcu gözükebilir vajinal muayne ile o zaman canım çünkü 1000 üstü çıkmış değerin yarına kadar 1500 olur belki daha fazla düşük yaptıysan git gözük bi doktora kafan rahat olsun belki öncesinde düşük yaptığın için ilaç felan başlar Normalde sıkıntın yoksa 6. Haftalarda git derdim sana 😊
Birgul Burrcu 5+5te 8500 değerle gördük ☺️ Haftadan ziyade hcg değeri de yüksek olunca karından daha rahat görülüyor