Hanife47 Minikveannesi123 İlk fotoyu kız ikincisini erkeğe benzettim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gny18 Minikveannesi123 erkek bunlar 😍 sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Netleşince mutlaka yaz beni de etiketle 😂 bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 🤗
Minikveannesi123 Betul0707 tek yumurta ama onunda çeşiti varmış eşleri ayrı ayrı zar içinde tek kese halindeler
Minikveannesi123 Betul0707 Hanife47 elifffff1601 Aag06 Başta sağlıklı olsunlarda farketmez kız erkek bir oğlum var elhamdulillah evlat çok başka bir duygu babamı genç yaşta kaybettim senesi daha dolmadı aniden kalp krizi geçirdi üzerine dusuk yaptım iki kez ve çok zor zamanlarımın imtihanlarımdan sonra ikiz bebek haberi aldım Allah büyüktür ama zor anımda geldiler bana can oldular Allah o duyguyu da kız evladın duygusunu nasip eder inşallah sağolun arkadaşlar
elifffff1601 Minikveannesi123 Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah basınız sağolsun inşallah istediğiniz güzel haberi alirsnz 🥰
Betul0707 Banada kız gibi geldi canım benimkiler 12. Haftada gösterdiler ikiside erkek dedi doktor sende biraz bekle erkekse erken belli olur diyorlar zaten