Hilalbozdepe Kizlar merhabalar göğüsümü sıktığımda beyaz bir sivi geliyor cok az şekilde acaba bu süt mü emin olamadim cok erken degil mi 😅 20+4 bu arada hamileligim
Baltopu2 Hilalbozdepe canım evet kanallar açılıyor sakin sıkma açma ucunu,ben öyle yaptığım için aşırı tazyikliydi.saglik ocağında ebeye demiştim sakın yapma bı daha dedi ve benim o sıktığım.gogsu oğlum ememedi.meme reddi yaşadık bir sürü.
yigitinannesiiiii Hilalbozdepe canım neden sıkma geregi duydun göğüsü sıkma işi sıkıntılı çünkü uyarıyorsın Allah korusun erken doğumu tetiklersin
izobellaaa-_- Canım sıkma bir daha asla hem ilk gelen süt en iyi en besleyici sağlıklı derler hemde erken doğuma yol açıyormuş yAni duyduğum kadarı ile
Hilalbozdepe Ya sıkmak derken temizlerken cok minik bir basınç oldu ve igne ucu gibi geldi korktum suan kızlar bidaha da sıkmam zatennn 😳
yigitinannesiiiii Hilalbozdepe korkma Canım bidaha yapmazsın benim arkadaşım 30. Haftarında sıkmış göğüslerini uyardığı için açılması erken oldu sonra ilaçla durdurdular ama 34. Haftada doğum yaptı dikkatli olmak lazım
Hilalbozdepe yigitinannesiiiii cok teşekkürler hic bilgim yoktu, herseye dikkat etmek gerekiyor bu süreçlerde 😌