minomino Spinal sezeryan oldum ilk kalkıştan sonra genelde herkes rahatlamış ama benim 3. Kalkışımda hala aynı yanma ve acı oluyor benim gibi olan var mı aranızda
_Koncuy_ minomino sezeryan sonrası sanki hiç ameliyattan çıkmamış gibi yaşantısına devam edenlere hep gıpta ediyorum. Şahsen ben çok zorlandım alçak bir yere yardımsız oturup kalkamıyordum bile altıma birşeyler koyup öyle oturuyordum çünkü çok canım yanıyordu. İlk 3 veya 4 ay annemlerde kaldım. Anca o zamana toparladım da öyle evime geçmiştim . Herkesin bedeni bünyesi bir değil ve ben bunu az yürümeye bağlıyorum eve geçtiğimizde çok ihmal ettim canım da yandığı için hep bahane ettim ama doktorum yürümezsen geç iyileşirsin demişti
Pitircikk minomino hayır tabi ki acı devam edecek ama ilk kalktığındaki kadar acı olmayacak. Kalktıkça yürüdükçe vücudun alışıyor. Yarın bu kadar ağrın olmaz ama arkadaşın da dediği gibi bi süre alçak yere otururken falan destek almak gerekiyor. Ben klozete oturduğumda duvarlardan tutunarak kalkıyordum ama ilk günkü gibi ağrın olmayacak sonra
findiklibadem minomino bu durumdayken bebeğinle ilgilenebiliyor musun çok üzülüyorum korkuyorum benimde acı eşiğim çok düşük kendi acımla boğuşurken bebekle ilgilenemezsem diye
minomino _Koncuy_ ben işte o yüzden yürümeye calısıyorum ama kalkmak bi işkence geliyo geri yatması ayrı işkence:( bol bol sıvı tüketiyprum bu sefer de tuvaletim geliyo ama kalkması bi zulüm umarım yarına daha iyi olurum 🥺 sanki hep bu acı kalıcakmış gibi geliyo şuan
_Koncuy_ minomino yürüdükçe kısa sürede geçecek merak etme🙂 Hastaneden çıktıktan sonra ben oturup yatacağım yeride « sırt kısmını yani» kastıklarla doldurmuştum sanki oturur pozisyonunda yatıp kalkıyor gibiydim bilmiyorum anlatabildim mi ama o zaman oturup kalkması daha rahat oluyordu . Bir de alçaktı bana göre altıma da Bir şeyler sermiştim biraz yükselsin diye
asraca minomino canım oturduğun yerde bile ayaklarını bilemten öne arkaya yap uzatta o bile işe yarat az az yavaş yavaş dik yürü geçicek korkma
minomino Pitircikk aslında acıdan cok yanma tarzı oluyo ne kalktırıyo rahatca ne kolay yatırıyo :( acaba dedim bende mi bi sorun oluştu herkesin kolay olmuş sanki
minomino findiklibadem bebegim küveze alındı maalesef cigerlerindeki suyu boşaltamadıgı icin🥺 bide onun üzüntüsü eklendi sanırım ağrıya
Dark minomino anladım, bol bol yürüyün sabaha çok daha iyi hissedeceksiniz. Otur kalk yapmaktansa yürümek çok iyi geliyor. Ben çok kolay kalkanlardanim ilk kalksiim bile tam destekli olmad sonrası hiç oturmadim çok faydasını gördüm. Yanma aci oluyor diye hareketsiz kalmayın biraz üstüne gidin
Mysaa minomino ben genel oldum 5 saat sonra kalktım yürümeye başladım hemşire felan da destekledi spinalde biraz daha geç olıyor canım bi kahve çikolata felan tüket bitter doktor öyle demişti kuzenime birde gaz felan çıkardın mı ondan dolayında olabilir canım
minomino Mysaa kahve içtim gazımı da bikaç saat önce cıkardım ilk kalkış gibi değil acı ama cok da hafiflemedi açıkcası umarım hafifler yarına biraz🙏🏻 Zaten büyük tuvaleti yapmadan taburcu etmiceklerini söylediler ben gaz yeterli diye biliyodum aslında ama
Mysaa minomino tuvaleti bekliyolar evet ben 2. Gün yapmıştım yatmadım çıktım o yüzden banada yapmadan çıkarmayız dediler . Bi agrı kesici vurulmasını isteyin bana devamlı agrı kesici antibiyotik felan yaptılar ondan çok hissetmedim agrılarımı bagırsak çalıştırıcı vs hep ilaç verdiler belirli saatlerde bi rica edin sizde
Asyao İlk kalkıp yürümeler işkence gibi oluyor gerçekten çok zor, ikinci üçüncü gün kendin kalkıp yürüyebiliyorsun ama ben 4-5 gün tamamen kalktım ayağa gidip geldim kendi işimi kendim yaptım mecburen şuan 13.günüm sanki hiç ameliyatlı değilim gibi
sevgiiarab minomino canım herkeste farklı olur bu süreç bende çok ağrı çektim bebeğim küvezdeydi diye sürekli gidip geldim hastaneye emzirmek için sonra dikişlerim iltihaplandı çok ağır geçirdim ben sezeryan sonrası dönemi
minomino sevgiiarab dikişleriniz lazer yapıştırmamıydı yoksa normal dikiş miydi acaba? Çok geçmiş olsun benimki de küvezde🥺🙏🏻
Betulyesilts minomino agri kesicilerini aksatma o acilar aslinda agri kaynakli oluyor ne kdar cok hareket o kdar hizli iyilesme oluyor benden size tavsiye kalkmaktan korkmayin
Seymaaogretmenn12 8 gün oldu sezeryan olalı dikişlerde yanma olması çok normal bende oturup kalkarken yanma hissediyordum hala bazen hissediyorum . İlk 2 gün zor oluyor sonra toparlıyorsun acıların hafifliyor desteksiz kalkmamaya çalış bir süre bol bol yürü zamanla ağrının hafiflediğini hissedeceksin . Benimde bebeğim 1 hafta küvezde kaldı bol bol sütünü sağ zorlu bir süreç ama sonu çok güzel 😍 bebeğine kavuşana kadar ağrılarında hafifler bebeğinle daha iyi ilgilenebilirsin
minomino Seymaaogretmenn12 evet gerçekten yürüdükçe daha iyi olduğumu hissediyorum çok teşekkür ederim🙏🏻 Geçmiş olsun sizinki neden küvezde kalmıştı acaba ve kaç haftalıktı
Melike464860 minomino acı ve yanma hemen geçmiyor ama yürüdükçe ağrılarin azalıyor.bol bol yürümeye çalış
Seymaaogretmenn12 minomino gebelik kolestazı geçirdiğim için 35 haftalık 2180 gram doğdu küçük olduğu ve çabuk yorulduğu için önlem amaçlı küvezde kaldı .