Kizlar ben hamileligimde tam 38 kilo alarak 109 kiloya vardım. Ama görmemişler gibi yedim bir oturuşta bir buz dolabını bitirebilesin diyorlardı bana okadar cok yerdim. Doğumum sezeryan olucak diye karar verdik tabi ben istedim sezeryan olmayı normal doğum korkum vardi. Sezeryan günüme bir gün kalmıştı ki kaynanamlar yemege çağırdılar bizi büyük ananelerde geldi bir tencere dolma 2 litre kola neler neler yedim doktorda bana saat 12 den sonra bisey yeme ac gel dedi diye bir daha yemek yiyemem diye düşündüm ve ligden patlayana kadar yedim 🤣 doğum sabahı hastaneye gittim beni hemem aldılar doğumaneye once sakinleştirici verdiler sonra belden uyuşturdular tabi ben söylemedim onlara dün akşam bu kadar çok yediğimi ameliyat anında devamlı migren bulandı ( istifa cok ettim ) doktor şaşırdı neyin var ben sana ac gel dedim diye söyleniyor bende son son cok yedim dememle beni artik bayıldılar uyandığımda sedyede gidiyordum ama cok eğlenmiştim ilk başlarda hemşireler oynak müzik açmışlardı oynularlardi bende parmaklarımla eşlik ediyordum guzel eğlenceli giderken bir anda migdem maç etdi beni zaten 25 dk sürdü ameliyat hemen çıktık. Bebeğim 4 kilo 990 cıktı zaten 4 750 diye ultrasonda ölçüm yapıyorduk. Ilk ayağa kaldırdım organlar yerine oturuyormuş sanırım oyüzden zor oldu ıkincisinde kendim kalktım bir haftaya toparladım cok şükür tabi artislik yaptim evde kendi işimi kendim yaparım havalarına gordum 4. Gün-de dikişlerimi patlattım aman siz dikkat edin sakin benim gibi hava olsun ayaklandim kendime bakarım diye fevri hareketler yapmayın gerçi benim kilodan dolayı doktor dikişlerimi zor tutturmuş ona bağlıyorum. Sormak istediklerinizi cevaplarım öpüldünüz