Iremshn Ben cidden aşırı ağırlaştım azcık hareket etsem her yerim ağrıyor bu şekilde normal yapabilir miyim bilmiyorum 🥲
Anneadayi89 Iremshn al benden de o kadar hic yürüyemiyorum 2 dk is. Apsam halsizlesiyorum ilk hamileligim hic böyle degildi
QUEEN088 Iremshn Ben)yanlız uzandım uyudum riskli gebelikdi😃😄Yani kızlar uyudu,hareketsiz felan sözler boş.Çatın müsaitse yapabilirsin💜
Suleakblt Iremshn beni anlatmışsın çoğu hamileliği evde oturarak yatarak geçirdim şuan 36+2 yim 3-4 cm açıklığım var normal doğum şeklinde ilerliyoruz bakalım ne olur sancı yok diye evdeyim
melikeyimmmmm Iremshn hamileliğim boyunca sadece yattım diyebilirim sadece son 1 haftamda akşamları yarım saat yürüyordum oda dinlene dinlene. Geçen hafta öğlen 12 gibi yatışım verildi suni cancı verdiler 2 cm açıklığım vardı sadece 4 saat sancı çektikten sonra normal doğum yaptım 😅 hareket pekte önemli değilmiş sanırım
Bortubocek Super hareketliydim her gun tempolu yurudum, sicak kuvetlere oturdum, adacaylari hurmalar havada uçuştu, sezeryan oldum🤣
Gizem260 Bortubocek vallahi aynı ben ya adaçayı hurma ilişki squatlar yürüyüşler 40 oldum gelen giden yok açılma da yok bu gidişle nolur bilmiyorum
Hatice_ferit Bortubocek bende aynı şekilde 9 ay boyunca iş temizlik yürüyüş derken sezeryan gözüküyor şans demekki
Iremshn Anneadayi89 bugun evin önündeki pazara gittim eşimle hiçbit şey de taşımadım hemen karnım sertleşiyo sürekli nefesimi kesiyo🙄
Bortubocek Iremshn ben 9 kg almistim bebek 4 kg idi..ondan hareketlerim yerindeydi şismedim..mide problemlerim cok oldu yanma vs..cocugu kucagima verdiler..bir anda eski halime döndüm..dedim hersey buraya kadarmiydi
Anneadayi89 El_Ebruli doktorumda diyor cocuklu oldugundan ama bilemedim cokda ugrastiran bi cocuk degil 😀
Bortubocek Iremshn tabikii..sezeryanim ve sonrasi cok cok iyiydi..onun icin gayet mutluyum..simdi 2.ye hamileyim
NefesBebek Suleakblt 3-4 cm açıklıkla oyle beklenebilir mu 😳😲🥺 peki o açıklığın sizde gösterdiği bir belirti acı rahatsızlık vs var mı? Açıklığı hissedebiliyor musunuz? Ben şuan 33 haftadayim. Bugün alt tarafta hafif ağrı hissediyorum ve hep içime erken doğum doğuyor. 36-37 gibi hissediyorum.