pelinanne Doktor balık yağına başlattı ama midemi o kadar bulandırdı ki aklıma gelince bile kötü oluyorum kullanmasam olmaz mı bi zarar olur mu?
Elif927 pelinanne Kaçıncı haftadasınız bana vermemişti ben protein yiyemiyorum . Kendim söyledim aldım Henüz kullanmadım . Belki ilk haftalardasanız ondan da olabilir mide bulantısı ilacı kullanıyor musunuz ?
moonth pelinanne Balık yağı hem anne hem bebek için inanılmaz faydalı hem doktorun kullan demiş tabi ki kullanman lazım
Betulkrbs20042022 Benimde var ama asla icemiyorum cok pis kokuyor ve tadi hemen agzima geliyor cikartiyorum daha kotu oluyorum malesef yapacak bisey yok icemiyorum
Pineapplee pelinanne evet benide mahvediyordu ama balik yemediğim için mecbur alıyordum 🤢 gece yatmadan hemen önce içiyorum bulanacak vakti olmasin diye
Seymoshh ozdenarda orzax ocean plus kullandım bende tok karına içiyordum beni rahatsız etmedi rahat içtim açıkcası bende kan hapı içtiğimde aynı sıkıntıyı yaşıyordum yine bu markanın kan ilacını kullandım rahat ettim şükür
catmomm pelinanne ben shiffa home un kapsül olanını kullanıyorum kapsül de küçük ağzıma attığım gibi bol suyla direkt içiyorum bişey olmuyor. Ama diğer sıvıları asla içemem heralde