eyuphaneylul1422 Kızlar 32 haftalıkken kahverengi akıntım vardı acıle gıttım alltan bakmıstı bır sorun yok dedı. Sımdı 36 haftalıgım ıc camasırıma cok az kuru bir sekılde koyu kahve siyaha yakın akıntı gelmıs benım gıbı olan varmı sancım falanda yok Nisan mı acaba
Birkuzucukbeklerken eyuphaneylul1422 nişan olabilir canım ilk gebeligimde benimki de kahverengiydi bunda henüz nişanım gelmedi
eyuphaneylul1422 Birkuzucukbeklerken genelde nişan hep sumuksu sulu dıyolar ya bende nişan mı degıl mı anlamadım cunku bu kupkuru sadece sıyahımsı leke pecete koydum sabah bakıcam tekrardan
Aysef27 eyuphaneylul1422 acaba onceden geldide farketmedinizmi kupkiru bi akinti olmasi imknasiz yani islaklik vardiysada muhakkak kurumustur siz farkwtmemissinizdir
eyuphaneylul1422 Aysef27 oyle de olabılır artık hayırlısı olsun ne dıyım sıcak bı yandan bel kalca agrısı bı yandan dogmasını ıstıyorum artık prensesin 🥺🙏
Aysef27 eyuphaneylul1422 hayirlisiyla saglikla sohatle kucaginiza almayi nasil etsin rabbim canim benim🥰