Fatmasukes141214 Seher0270 amin inşallah Allah razı olsun ne güzel dua ediyorsun. Ağzın bal yesin 😍😍🫶🏻🤲🏻
Seher0270 Fatmasukes141214 Dünyadaki en büyük iyilik kulun kula duasıymış, Dünya dua üstüne kurulmuştur derdi rahmetli dedem🥰🤲🏻 Allahım isteyen dileyen tüm kadınlara nasip etsin Anneliği inşallah canım . 🤲🏻 Senin de bebişin nasip olduysa buraya yazarsın inşallah hayırlı haberlerini okuruz bizde 🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Fatmasukes141214 Seher0270 amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin çok amin yazarım tabi regl bekliyorum yA emin olmak için sevinmek istemiyorum erkenden 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Rukiye24 Seher0270 benim bundan da silikti 6 saat sonra gördüm sonra hemen bi tane daha yaptım ondada çok sonradan böyle oldu erken gebelik testi yaptım gayet belirgin çıktı kanda da 25 çıktı reglime 5 gün vardı
Fatmasukes141214 Rukiye24 hadi yA inşallah öyledir umut bağlamaktan valla 3 ayda yoruldum hevesliysen olsun istiyorum sabah bidaha yapcam
Rukiye24 Fatmasukes141214 1 yıl 3 gebelik 2 düşük, 2 tanesi ilk denemede olmuştu ilki 8 ay sürmüştü. Kafan rahat olunca tek deneme allahın izniyle oluyor şuan 16 haftalığız
Yagmursnr Canım bende ilk gebelik testi yaptığımda yarım saat sonra böyle olmuştu sonra gidip sağlık ocağına kan verdim herhangi birşey çıkmadı. Aylar sonra tekrar yaptım ve anında çift çizgi oldu şuan 7 haftalık gebeyim. ama inşallah ngenelik vardır 🙏
Rukiye24 Fatmasukes141214 ilk gebeliğimde 8 ay ağladımher negatif görüşte. Hamile kaldım düşük yaptım.6 aya yakın ar verdik bilmiyorum hamile kalabildiğimi bildiiğim içinmiydi artık bi fikrim yok ovülasyon takibi yaptım hepsinde. Hemen oldu. Yine düşük yaptm. İki ay ara verdim. İlk denemede yine oldu. Ama son iki de hep ovülasyon değerlendirdikten sonra hamileyim oldu siye hislendim de tuhaf bişekilde yani inandım vücuduma olucak dedim oldu. Allahında izniyle
Rukiye24 Kubrayigitttt18 hayır diğer gün yaptım testi yani ilk testten iki gün sonra kan verdim hatta kan verdikten sonra erken gebelik testi yaptım ertesi gün çıkıcak diye sonuç
yozgey Seher0270 gecikmenin 2. Gecesi özel hastanede acilden kan vermiştim ben. Bekleyemezsen bi hastaneye gidip kan verebilirsin.
Fatmasukes141214 Rukiye24 ben ovulasyonda yaprım testlerden olmadı o yüzden onu bıraktım akışına değerlendiriyorum hergünü
Kubrayigitttt18 Rukiye24 anlamadım kusura bammayın ilk testte mi çıktı yani gebelik testinde ertesi gün mü kanda çıktı
Semilk05 Seher0270 var gibi görünüyor ama bir tane daha test yapın yarın ilk idrarınızla onuda paylaşın burdan tekrar bakalım inşallah vardır 🥹
Rukiye24 Kubrayigitttt18 ilk yaptığım beş saat sonra kuruma çizgisi gibi olunca bidaha yaptım ertesi sabah oda aynısı oldu iki saat sonradan. İki gün olmuş oldu yani iki kere test yaptım diğer günde kan verdim daha yeni geçiyor diye idrara iki gün beklemiş oldum yani