Haticeozturk Ben yaptırıyorum canim sadece doğumdan sonra iki üç yabyaptiramam başka yollar denerim sanırım sezeryan olacak çünkü dikisden dolayı sonra devam büyük rahatlik
Ece06 Haticeozturk iki üç mü normalde en az 4 ay diye biliyorum ben sezaryenden sonra o durumu sor istersen kuaförüne Allah korusun bi şey olmasın
hiloo Nurayy28 hiç yoksa içim rahatLadı çünkü iki kaybım var dış gebeLik ten o yüzden içimde korku var ama yinrde biLgiLendirdiğin için teşekkür ederim 🤗
TospikAnne hiloo tabi doktoruna danış. Bende sordum yaptırabilirsin dedi. gebelikle işgili risk taşıyanlar yaptırabilir mi bilmiyorum ama.
ftmaozdmr bende 38.haftadayım geçen hafta ağda yaptırdım canım acıdı ama yapacak bişey yok mecbur dayandım bi sorun olmadı çok şükür bugün kontrolden geldik herşey yolunda 😊🙏
Perican ftmaozdmr en de 37. Haftadayım yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım bebek iyice aşşağı indi zarar verir mi ya da Doğumu falan başlatır mı diye 🤔
ftmaozdmr Perican onu bilmiyorum canım ne desem yalan olur benim hala aşagıda deil çünkü bekliyoruz hayırlısı ile eğer aklında şüphen varsa yapma tüy dökücü jilet vs öyle idare etmeye çalış hiç bişey bebişinden önemli deil ☺️