Deletedmom52620 Papatyaesin aşkım senşn işin gerçekten çok zor 20 post isim için açmışsın sadece sen bence ilk eşini ikna etmelisin bu konuda yoksa kafan karışmış eski Türkçe isimlerden istiyorsun ama seçenek olarak çok az bir cami hocasından yardım mı? alsan eşinle beraber gidip çünkü bazı cami hocalarına isimleri söylediğinde sana suresini nerede nasıl geçtiğini söylüyor okuyor dini açıdan bilgilerini daha iyi olur senin için
Papatyaesin Deletedmom52620 evet cok haklisin biraz abarttim sanirim bu post şeylerini bende burda begendiklerimi esime söylüyordum ama olmucak böyle onunla kararlastiramayonca cidden olmuyor cok haklisin en zehra dedik ama bakariz diyor hala 🙈🙈tavsiyen icin tesekkur ederim canim
Deletedmom52620 Papatyaesin yok sadece kafan aşırı karışmış eşinden dolayı onu farkettim yoksa istediğin postu açabilirsin ama kafan karman çorman olmuş ben sanıyorum gece rüyanda bile görüyorsun çünkü benim kafam karışmış olsa gece rüyalarıma filan da girer mesela sürekli takıntı haline getiririm anlıyorum seni ama mesela böyle isimleri cami hocasından yardım almak daha iyi onlar gerçekten çok güzel anlatıyor ismin nerede nasıl geçtiğini nasıl olacağını o anlamda dedim
Papatyaesin Deletedmom52620 evet dogru hissetmissin surekli tek tarafli ben düşünüyorum bu su oneride bulunuyorum hocanin ikimize anlatmasi daha iyi olur tesekkur ederim duygularimi anladigin icin inan tek karar versem suana kadae benim isim belliydi eşim yardimci olmadi bu konuda haklisiniz
Deletedmom52620 Papatyaesin evet zor benim eşimde dua dua tutturmuştu ama ben Alâ ismine takmıştım ve sonunda ikna ettim ona bu durumu izah edip koymazsak benim mutsuz olacağımı isim konusunda beraber karar vereceğimizi anlamını filan söylemiştim ben hep Alâ olarak alıştırdım kendimi hep dua derken içim rahat etmiyordu tamamen senin elinde ikna edebilirsin
hukukcuanne_06 Papatyaesin bizim ilk isim tercihimiz Gülce idi ama manevi yeri olan da bir isim seçmek istedik kızımıza o yüzden Zeynep Gülce de karar kıldık. Ben çok aşırı yeni moda isimler sevmiyorum tercih edenlere saygım sonsuz tabi. Bu isimler haricinde Feyza, Hilal, Beyza, Sümeyye böyle isimler de çok hoşuma giderdi. En modern sayılabilecek isim tercihm Gülce oldu😅 bi de Güneş ismini seviyorum:)
Papatyaesin hukukcuanne_06 zeynep isminin yanina ne eklersen yakışıyor zeynep gülce asiri guzel olmus bende zeynep gökçe ismini ve zeynep ala ismini sevmistim👍🥰
Rukiye24 Papatyaesin ayzem, vera, lalin, doğa, rüya, belis, ada, aren, dide, umay,melina, beğendiklerimm 🤷🏼♀️Çok zor seçicem sanırım
Mucizemutlusu Papatyaesin ben Leyla ismini çok seviyorum. Aysel de güzel bence. Zehra da kesinlikle çok güzel. Zeynep yine öyle. Ama ailede var bu isimlerden o yüzden kızım olsaydı da koyamazdım maalesef. Kızım olsaydı Nil Erva koymayı düşünüyordum