Papatyaesin Öykü aden inci ada vera neva vb.yeni isimler haric klasik isimlerden en cok neler konulucak bir fikir olur herkese faydali bir post olsun simdiden hepinize teşekkür ederim 🥰 Anlamlı ve güzel olsun herkes yazsin dini de olur türkçede ☺️
Papatyaesin Turmalin zeynep kacinilmaz her ailede 4 5 tane vardir en az bizde de cok var esimle dusunduk zeynep ela mi koysak diye bir ara vazgectik epey zeynep var iyice karisicak😂
Papatyaesin nilsmomy sare tek basinada cok güzel ben leyla sare ve elif sare ismini yakistiriyorum yanina👍
Papatyaesin Nazendehanim zeynep ismi tercih ediliyor ama neva yi tek te koyan var ya ondan yazdim zeynep klasik isim de ne bilim ya neva tek hos degil 🙈🙈
Papatyaesin Nazendehanim dilruba da kesinlikle cok güzel cok az var bence bir donem 1 arkadasim vardi ismi dilrubaydi cok zeki güzel bir kizdi
TBeyza Papatyaesin Beyza Berna Büşra Şeyma Nisa Buse Zehra Zeynep Tuğçe klasik isim deyince aklıma bunlar geldi 😀
Nazendehanim Papatyaesin bence kulağın alismasiyla ilgili bir şey biraz ama kişisel de 😅 bana kalsa tek neva olsun ama olmuyor 😂
MinnieMouse Papatyaesin 2020 de kızım doğdu adına karar verememiştik bir türlü ve doğduktan sonra 3.gun öykü koyduk 😅 güzel kızım naif duygusal vicdanlı bir çocuk inatçı agresif tarafları da var 😁 isimlerin insanlar üzerinde etkisine inanırım