Elvanguzel Dilan_bulut 35+5 haftalıgiz 2 gün önce 2800 Gr 49 cm di normal haftasıyla uyumlu dedi doktorum tabiki genetik yapı çok şey farkediyor İkinci kızımı 35+5 de 2250 Gr olarak doğurmuştum minyondu Doktorunuz normal dediyse normaldir 😌
Biroglanannesiii Dilan_bulut Yanlış hatırlamıyorsam 3250 3300 civarıydı kilosu boyu da 50 cm di o zaman şimdi doğdu şükür ☺️
benguuusk Dilan_bulut 35+5 de gittim 3070 kilo boyu 52 cm demıştı 36+3 haftalığız cumartesi gidicem bakalım kaç kilo oldu
kitapkurdu Eliiiiif valla bişey yemiyordum. Kışa denk geldi hamileliğim ay inşallah canınız çekmez sabah akşam portakal yiyorduk sadece. Yemek yiyeceksem hep et suyuna yapardım kemik suyu. Bir de nesquik içerdim. O kilo aldırıyormuş.
Erva94 Biroglanannesiii peki kaç kilo doğdu normal doğum mu oldu Bir de? 36 .haftadayım artık çok merak etmeye başladım da ne zaman doğuracağımı ☺️
Biroglanannesiii Erva94 3600 doğdu canım ben dikkat ettim biraz yediklerime doktorumla beraber benim makat gelişti o yüzden zorunlu sezaryen oldu ☺️