minnakannesi08 Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun tez zamanda rabbim yeniden nasip etti bana çok şükür çok heyecanlıyım kızlar ne hissedeceğim bilmiyorum
Zln2152 minnakannesi08 yaaa bende 16 temmuzda adet gördüm döngüm 5 gün sürmüştü 12 Ağustos’ta regl olmam gerekiyordu ama halen olmadım test yapmak istiyorum ama korkuyorum belirtilerim yok henüz çünkü
esmerella37 minnakannesi08 pozitif kuzum hamilesin saglıcakla alırsın insallah bebegini kucagına 😛😛🙈🙈🙈🙈
minnakannesi08 Fatmasukes141214 10 dakika sonrası kabul edilmiyor canım benim 2 dakika içinde böyle oldu
minnakannesi08 Zln2152 sürekli uyumak istiyorum başımı kaldıramıyorum o derece enerjim sıfır resmen göğüs uçlarım çok sızliyo birde arada midem bulanıyor
Zln2152 minnakannesi08 anladım kuzum bende göğüs hassasiyeti falan yok maalesef sadece kasıklarım da ağrı var batma hissi birde adet olacakmışım gibi sancım var 🥲
-Mediss Zln2152 inşallah darısı başınıza ben kan vermeye giderken adet olacakmış gibi ağrım vardı zaten hamile kaldığında bir belirti olmuyor benim bildiğim belli bir haftadan sonra bulantı falan başlıyor benim Regalim 1 gün gecıkmişti kan tahlili vermiştim
Zln2152 -Mediss bende de öyle işte lavaboya gidip geliyorum oldum mu acaba diye ama birşey yok ortada bakalım ne olacak