Cansel2017 Hamisler ben ılık su içemiyorum dolaptan içiyorum hep suyu soğuk suyu yani hamilelikte bı sıkıntı olur mu
90Gulsen90 Cansel2017 soğuk su benim bulantılarıma iyi geldi doktorumda içebilirsin iyi gelir demişti rahatlatıyor midemi ama bu sefer boğazıma iyi geşme çok aşırı soğuk ılunca faranjitimi azdırdı bi tık ılıştırıyoruö o yüzden
Melikemercimek Aslı var mı bilmiyorum ama daha önce bebeklerin gazlı olmaması İçin hamilelikte soğuk yiyip içmeyin yazmıştı biri
Melekannesi42 Cansel2017 valla bende buz gibi içiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz ikinci çocuğumda çok üşütmüşüm bebiş doğduğunda balgam kusuyordu doktorlar karnında üşütmüş dediler
Cansel2017 Melekannesi42 bana da çocuk doğunca sürekli hastalanır içme dediler aman diyolarda diyolar işte insan ne yapacağını şaşırıyor
annebebek6748 Cansel2017 Bende hep soguk iciyorum annem vucut agrilarimin bjndan oldugunuiddia ediyo belkide oyledir bilmiyorum ama yaniyorum yapcak bise yok
Minigim38 Benim etrafimdakilerde soguk su icme bebek dogdugunda kulagı sancılanır diyor ama şu sıcaklarda da soğuk su cok iyi geliyor inşallah bisey olmaz😁😁
Cansu1- Cansel2017 kuzum hep içim yandığı için buzlu buzlu sular içtim duş almadan uyuyamadım evim çok esiyor camları açıp önünde bayıldım rüzgarın hep. Çok yandım ben çümkü