twinboymama Cakmaafrodit ben daha tarih almadımm. 37 ye, en geç 38 e kadar yolu var dedik ama o kadar duracağa benzemiyorum🥸 her yerim ağrıyor iki gündür. gelmeye niyetlendiklerinde alın artıııkkk dicem
Cakmaafrodit twinboymama bende tam tarih almadım sadece hazırla kendini bu hafta itibaren dedi yine 37 görmek bile büyük başarı kız inşallah bende görürüm 🌼😍 ne kadar geç o kadar iyi bebekte
Gny18 twinmama2 ben sordum gerek olmaz diye düşünüyorum dedi ama bakalım 25 i randevum bidaha soracağım. 34 36 hafta arası tekrar bakarız bebekler iyiyse 36 ya kadar bekleriz dedi. Şu anlık bi sıkıntıları yok ama ben sıkıntıdayım. Kiloları normal olsun küveze girmesinler diye dua ediyorum çok korkuyorum küveze girerlerse nasıl yaparım bide kızım var onla da ilgilenmem lazım.
Gny18 star3star hey maşallah Allahım bana da şafak 9 demeyi nasip etsin 😍 vallahi son 2 haftadır nefes alamıyorum uyuyamıyorum. Hayırlısıyla selametle alalım kucağımıza. İkiz bebek gerçekten çok çok zormuş.
star3star Gny18 amin inşallah🤲🏻benim buzamana kadar Allahın izniyle çok güzel geçti hamilelğim.çok fazla kilo almadığım için doktorum gayet güzel bir ikiz gebelik diyor bakalım bir hafta daha dururlar inşallah🧿🤲🏻
Smyye0303 Busenurrr97 oy maşallah benimde çift yumurta 1 hafta var aralarinda birinin kalp atışı duyumaduk daha 6 haftalık duyuldu 5 haftalık duyucaz bakalım 🙃
twinboymama Cakmaafrodit ay inşallah görürüz. ilk doğuran bebek doğdu butonuna basıp gitmesin burdan. bi destek falan oluruz belki birbirimize. şu son 2-3 hafta aşırı ihtiyacım var 🥹 tek plasenta tek yumurta benimm. 37 görsek dediğin gibi elhamdülillah
Gny18 star3star olsun gider kilonun hiç önemi yok. İlk gebeliğimde 12 kg almıştım yarısı doğumda yarısı emzirmeyle gitti.
Cakmaafrodit twinboymama inşallah fırsat buldukça girmeye çalışırız bebişlerle sağ salim doğurmayınasip etsin bütün bekleyenlerin
star3star Gny18 zaten kafama takmıyorum çünkü aşırı kilo almıs durmuyorum.doğumdan sonra ben veririm zaten yiyen bir insan değildim hamilelik öncesi doğurduktan snra nasipse eski düzenime dönerim☺️
Gny18 star3star valla ben yiyen bir insanım 🤣 92 kg hamile kaldım dedim her halde 20 kg alırım ama almadım hayretler içindeyim. Bebekler almış ne güzel onlar doğduktan sonra bakımlarıyla uğraşınca bende veririm. Allahım beni 65 kg eylesin 🤲🏻😂
star3star Gny18 amin inşallah istediğiniz kiloya düşersiniz☺️zayıf hamile kalanlar daha cabuk kilo alırlarmış birde ilk gebelikleri olunca.ben 60 ile hamile kaldım boyumda var 73 kiloyum suan
Ayslozbek74 36+0 şafak 5 inşallah hepiniz bu zamanlara gelirsiniz. Ve önerim kesinlikle hazırlıkları erken bitirmeniz ben 27 de tamamlamıştım hastane çantami kıyafetlerini yıkamayı ütülemeyi şimdi diyorum ki iyi ki öyle yapmışım son zamanlarda yapamazdım.
Eylul10 star3star bende 25. Haftaya kadar 12 kilo aldım. 43 le hamile kalmıştım şimdi sabitledi alamıyorum da kaldı öyle. Allahtan bebeklerin kilosu iyi 😔
Gny18 star3star bende ilk gebeligimde 73 kg gebe kaldım 92 kg doğuma girdim benden çıkan bebek kilosu 2700 🤣 fare yavrusu doğurdum 1.70 boyumla 😀