Sevgiiss Kızlar takım almadım 3lü sete ( alt üst ve şapkaya) eldiven çorap ve iç zıbın ekledim 6 tane inceden kalına battaniyem var zaten . 3 takım bu şekilde yaptım. Bir tane isimli hastane çıkışı yaptırıyorum. Sizce illa 10 lu takım falan zorunlu mu
TeoMom Sevgiiss Bence 10luya hiç gerek yok canım ben de 5li alacağım battaniyesini ekleyeceğim sadece 10luların içinde çok gereksiz parçalar var o kadar para vermeye hiç gerek yok
mor_menekse Sevgiiss takım almak zorunda değilsin canım takımın içinde de bunlar var zaten.ben de almayacağım ☺️
Sevgiiss Senazeynep34 evet canım ayrı ayrı aldım parçaları ama 10 lu takımda göbek bağı için bir iç zıbın oluyormuş öyle duydum bende o yok
Sevgiiss TeoMom zıbın aldım ama ince oluyormuş göbek bağı için ondanda almalı mıyım bilmiyorum anlatabildim mi
mor_menekse Sevgiiss aynen bende zaten hastane çıkışını çok giyemiyorlar büyüyorlar oyuzden gerek yok bence
Melekannesi42 Sevgiiss hiç zorunlu değil nasıl istersen öyle alabilirsin ben tulumu çok seviyorum 4 5te tulum ekledim 🥰🥰
EmelBG_ Sevgiiss Bende 2 tane beşli takım vardı diğerleri alt üst zıbın setleri yapmıştım .Birde 2’li set tulum almıştım hep . 10’lu set tercih meselesi şahsen gereksiz 🌸
berceste5155 Sevgiiss zorunlu değil tabi ki sadece alt üst şapka eldiven battaniye ihtiyacı tek seferdr karşılanmış oluyor set alınca ama tek tek de tercih edilebilir senin zevkine kalmış bir şey