Damla-yzc Arkadaşlar çürüyen dişimin ağrısı çok aşırı rahatsız etmeye başladı, 3 saatte 1 parol içiyorum korkuyorum artık. Dişçiye gidicem akşam ama aranızda hamilelikte diş tedavisi olan var mı ya da doktorlarınız ne önerdi lütfen yazarsanız çok sevinirimmm
Kleopatra- Damla-yzc Yaşamadım hiç, bu ara yan üst dişlerim ağrımaya başladı. Daha fazla ağrımasın diye dua ediyorum artık. Ama kesinlikle ağrı kesici içmiyorum. Bence 3 saatte bir içmek iyi değil. Elinizden geldiği kadar dayanmaya çalışın tuzlu su için dişlerinizi fırçalayın. Kendi kendinize tedavi etmeye çalışın. Kendi doğum doktorunuza da danışabilirsiniz ne yapabilirim dişçiye gidebilir miyim gibisinden. Bazen doktorların kendisi veriyor ağrı kesici. Boşuna tehlikeye atmayın derim.
Dnz35 Damla-yzc bugun benimde diş ağrım başladı dayanılcak gibi deil yirmilik sanırım diper dişlerime vurdu ağrısı doktorma söledm dişçiye de gidebilirsin parolda kullanablirsin dedi yen dişçiye gidicem çok ağrıo :(
Bebegimizolsun Damla-yzc ayyy bende diş ağrısı çekiyorum daha 11.haftalığım ya Sabaha kadar yatamıyorum ağrıdan ya kafayı yiyecek gibi oluyorum yemin ederim Parol içiyorum, parolun kendine hayrı yokki bana olsun 🤣🤣 az önce hastaneden geldim parol serum taktılar Ne çürük var ne bişey öğürmekten diş etmedim dişlerim ağrıyor felaket durumdayım
Eddakayaa Damla-yzc iki haftadan fazla çektim diş ağrısını iltihaplanma vardı anbityotik yazdı doktor gebelikte zararı olmayan . bitince çektirdim . Çok zor diş ağrısı umarım sizde kurtulursunuz
Damlakaraduman Bende burda bekleyeyim sol tarafım bende değil resmen kulağıma vuruyor ağrısı.. Su içerken bile zorlanıyorum oraya gidince zonkluyor.
Damla-yzc Damlakaraduman ya sorma mafoluyorum hem alt hem ğst dişim soldaki mafetti beni. Şimdi doktora gidiyorum dayanamıyorum çünkü
Ftmnrdgr Benimde hamileliğimin çoğu diş ağrısı ile geçti. Tek faydayı karanfil yağında buldum, suya 5 6 damla karıştırıp gargara yaptım geçirmese de baya bir hafifletiyor tavsiye ederim
Damla-yzc Ftmnrdgr ben de karanfil çiğnedim aslında o bölgede tuttum sonrasında midem delincek kadar ağrıdı nerdeyse onu da yapamadım ama yapını denememiştim
Asyao Ben 21 haftada dolgu yaptırmıştım dişçi git doktorun onay verirse yaparım demişti doktorum bir kağıda bişeyler yazıp verdi dişçinin ne kullanmaması gerektiği yazıyordu kağıtta gittim dolgu yaptılar
D_Banutoklu Damla-yzc Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de bu gece diş ağrısından uyuyamadım apse yapmış çenemi açamıyorum yutkunamıyorum muhtemelen yirmilik. Sabah ilk iş dişçime ve doktoruma yazdım. Ağrının şiddeti bebeği strese sokacağından dayanmak zorunda olmadığımı söyledi ikisi de. Augmentine başlayacağız şimdi muayeneye gideceğim. Extra bir şey söylerse eklerim burada bilgi bekleyenler için.
Damla-yzc D_Banutoklu teşekkür ederim canım 🙏🏻 Dolguyla başlarım kanala giderse yapmak zorunda kalırım dedi röntgen çekemwsiği için göremiyoe ne durumda olduğunu ama ben dayanmaya çalışıcam 😞
minismom Damla-yzc kac haftalıksınız ? Ben 14 haftalıkken o 1 dis agrısı butun agzımı dis etlerimi cenemi agrıtıodu o 3 gun beni mafetti gece gunduz uyuyamadım karanfil koydum karanfil yagı koydum buz koydum hic biri banamısın demedi sonra doktoruma sorarak cektirdim cektirdigim gun uzerimden koca bi yuk kalktı resmen
Damla-yzc minismom 24 haftalığız şuanda. 1 dişime uyusturmadan dolgu yaptı ama siğeri kanal tedavilir olabilir dedi. Doktorunuzdan onay alın dedi ama ben direnmeye çalışıyorum 🤷♀️
D_Banutoklu Damla-yzc Allah yardımcınız olsun😞 Bana da antibiyotik verdi augmentin. Çekim olmayacak bende adrenalin konusunu biliyorsanız ondan sebep. Ağrım devam ediyor yüzüm şiş… Annelik sabrı şimdiden başlıyor işte…