Tturkoglu Prilam ı nasıl kullansam en kısa sürede etkili olur ? 1 haftadır dayanıyorum ama bugün ilaç aldık mide bulantım geçmiyoo.nasıl içsem iyi gelir?
serdemgunes Tturkoglu dayanın biraz gece yatmadan 2 tane için sadece bende fazla sersemlik yaptı ama onun sayesinde beslendim yedim içtim
Sedaknr Tturkoglu ben gece yatmadan 2 tane içiyorum gün içinde de 1 sabah 1 akşam olmak üzere 2 kere daha içiyorum yoksa durma şansım yok. Günde 4 tane bile içebilirsin. Eşin eczacıya sorabilir onlar da bunu söylerler zaten
teachering06 Gece yatmadan önce 2 tane alın, sabaha mis gibi uyanırsınız:) ben öyle alıyordum doktorum öyle söylemişti, sizde doktora sorup deneyebilirsiniz bu şekilde
Tturkoglu teachering06 şimdi eşim getircek yemekten önce içsem gece de yatmadan içsem fazla gelmez o zmn
Tturkoglu teachering06 doktorum verdi zaten ilacı ama ben geçer diye içmedim ama geçmiyor.eczacı aç karnına içsin demiş başka bişe dememiş.
2pati1baby Tturkoglu kusmam yok kendimi sıkıyorum çünkü Şuan kandan besleniyor doktorum günde 3-4 kere kusarsan acile geleceksin serum takılacak dedi. Bulantım çok fazla ama oda maalesef kokulardan kaynaklı
Tturkoglu Sedaknr çok teşekkürler gerçekten ne yapcağımı şaşırdım dün gece ne uyuyabildim ne bulantı geçti .zor sabahladım şimdi geldi ilaç içtim zaten açtım.4 taneyi duyunca rahatladım bide gece yatmadan içerim inşallah hepimize şifa olsun .ve en kısa zamanda biter bu durum .
Tturkoglu 2pati1baby Allah yardımcınız olsun dayanamadım içtim inşallah hemen etki eder . yardımcı olduğunuz için teşekkürler
teachering06 Valla ben şu süreçte 10.5 kg vermiştim kusmaktan, herşeyden heryerde kustum, çok kötüydü. Gece yatmadan 2 tane içmek en azından sabahı kurtarıyor, 18. Haftada baya hafiflemişti benim ilacı bırakmıştım