Irem88- amin teşekkür ederiz . 34. Haftada gebelik kolestazı geçirdiğimi farkettim doktor ile iletişime geçtim hastaneye yatışım yapıldı ilaç tedavisine başladık 4 saatte 1 nst ye bağlandım . Ama kolestaz değerlerim de düşüş olmadı ilacın dozu arttırıldı 2 gün hastanede yattım kendi isteğimle çıktım . 35+1 ' de kontrolüm vardı değerlerime tekrar bakıldı ama değerlerinde hiç bir oynama olmamış hastalık dirençli çıktı . Doktor artık ateşle oynuyoruz bebeği riske atamam sabah alacağım dedi . Çünkü kolestaz bebek ölümlerine yol açıyormuş 🤦. Akşam yatışım yapıldı sabah 6 gibi sezeryana girdim 6.20′de 2180 gram kızım doğdu🥺 2 saat yanımda kaldı ama çok küçük olduğu ve yorulduğu için küveze aldılar . 6 gün küvezde kaldı hergün süt götürdüm . hem kolestaz hem kan uyuşmazlığı olduğu için 3. Gün sarılığı başladı zaten beklenen bir şeydi . Bugün bebişim tam 8 günlük ve yanımda çok şükür 🤲🥰 sarılığı hala devam ediyor ama zamanla geçecek çok şükür sağlığı da yerinde. Zorlu bir süreç geçirdik ama kavuşmaların en güzelini yaşadık💜