Btl26 27.hafta anneleri nasılsınıız 😍 bebek hareketlerini ne zamanlar hissediyorsunuz düzenli mi hissediyorsunuz
zamaneannesi80 Btl26 26+3 sabit bi zaman aralığında değil artık devamlı hissedebiliyorum oturduğum da uzandığım da illa ki bi hissettiriyor oğluşum kendini 😍
ZMM8888 Btl26 nefes darlığı, bel ağrısı, mide bulantısı, mide yanması, bol akıntılı geçiyor😁 Bebek hareketlerini 18 haftada hissetmeye başladım
1995_ Btl26 bizde 27+2 ben uzanirsam veya otururaam gayet net gözle görülür bir şekilde hissedebiliyorum. Ama bazen sağ gogsumun altında çok ağrı hissediyorum o neden anlamadım. Şuan pozisyonu ters bizim baş assagida sizin nasıl. Doktor dönebilir dedi inşallah döner. İkinci gebeliğim benim. Btl26
Neriman59 Valla evde kalsam sürekli oynuyo ama çalışıyorum acayip sıcak çok yoruluyorum onunda pek halı kalmiyo oynamaya 😆
Btl26 Güçlü tekmeler şeklinde mi hissediyorsunuz benim bazen kayma gibi bazen hafif tekmeler şeklinde oluyor
Btl26 1995_ benim de aynı şuan pozisyonu ters ama doktor döner dedi, benim de sol gögüs altımda sola yatınca ağrı oluyor baskı yaptığı için normal dedi doktorum