Nurella06 Aybeniz aynı durumdayım bende ilk pozitif sonra negatif çıktı simdi netleştirmek için labaratuvara kan vermem gerekecek sanırım umarım benimde negatif olur içim rahatlar 😞
Saby06 Aybeniz Emrevildan Nurella06 kizlar son durumlar nedir kaç degerle sifiliz olduğunuzu öğrendiniz benide aydınlatırmisiniz
Aybeniz Saby06 canm gebelikte yalancı poztf cıkabiliyor arastrma da enf hastalklarına git tekrar detylı bakıyolar neagtf cıkıyo zaten sakın ğzülp stres olma bosuna 🤲🏻
Emrevildan Saby06 çıkmaz hiç merak etme bende çok korkmuştum yalancı pozitifmiş birde bana deposilin yapıldı ben onu yaptırdığıma da pişmanım boş boşuna bilmediğim bi ilacı yaptırdım şuan 36 haftalığım doğumu bekliyoruz herşey oyunda hiçbir sıkıntı yok :)
Saby06 Aybeniz ya ben çok kotu zamanlar geçiriyorum bu yüzden Allah yardım etsin herkese gerçekten zor bı durum
Saygi_can Merhabalar adetim 7 gün kala leke gördüm 3 gündür hala hafif hafif leke oluyor gebelik midir? Yoksa farklı bir durummudur korkmalimiyim ? İlk gebeligimde böyle birsey yaşamadım Düzenli adet olan biriyim. İlk defa böyle birsey yaşıyorum
Aybeniz Saby06 hic stres olmayın cünkü bana prf dr soyledi arastma hastanesine gince gebelkte zaten poztf cıkablyor sizi neden bu kadr korktmus dr unuz dedi ve öyle de oldu negatf cıktı ins bu uygulamadan bu yazılanları her yalancı poztf cıkan görr okur 🤲🏻
Emrevildan Saby06 gerçekten içiniz rahat olsun benimde hayatımdan geçirdiğim en zor günlerdi onlar. Ama böyle yalancı pozitiftik olacağını burada okuyup rahatlamıştım hiç üzülmeyin yalancı pozitiftik o buraya sonucunuzu mutlaka yazın göreceksiniz boşu boşuna üzüldüğünüzle kalıyorsunuz
Saby06 Aybeniz inşallah gerçekten bı umut okuduğumda beri içim rahatliyo tekrar daraliyorum geliyorum tekrar okuyorum kendimi öyle sakinlestiriyorum😔😔😭
Saby06 Emrevildan tek dileğim isteğim bu benimde inşallah negatif cikar Da sevincinde burda paylaşırım 😔 bugün beşinci gün e nabiza bakiyorum bişey çıkmayı hala
Emrevildan Saby06 benimde 10 günde çıkmıştı yakında belli olur sizin de hayırlısı olsun inşaAllah dediğim gibi sıkmayın canınızı 😊
Emrevildan Saby06 yaptırma bence ben şimdiki aklım olsa ilkinide yaptırmazdım bekle sonuca göre yaptırırsın
Nurella06 Saby06 sonuç aldınız mı acaba umarım korktuğunuza uğramayın benim negatif çıktı çok stres gerçekten