Minikbebegim1999 Kızlar bebeğinize ne zaman alışveriş yapmaya başladınız hangi haftalarda boyle ufak tefek seyler için
Mihsu Minikbebegim1999 5. aydan sonra başladım indirim bağımlısı olduğum için önüme çıkan fırsatlara dur diyemedşm ama bu devirde başlanmalı ilk fırsatta ya
Melokrks Minikbebegim1999 20. Haftada cinsiyet kesinleşince başladım hemen iyi ki de almışım su an 32 olmak üzereyim hem ağırlaşıyor insan hemde fiyatlar her gün değişiyor
Mucizemiz-Uraz Minikbebegim1999 3 haftalık hamile olduğumu öğrendikten hemen sonra almaya başlamıştım 🙈
_ozlmm Minikbebegim1999 12.haftada mama sandalyesi alarak başladım 😂 sonra 16.haftada cinsiyet öğrenince almaya başladım ☺️
Mihsu Minikbebegim1999 bez deterjan bebek yağı emzik ıslak mendil buruna sıkılan serum su mesela 5 liraydı ya büyüğü küçüğü 20 olmus
Rozaanne Minikbebegim1999 cinsiyeti öğrenir öğrenmez 🤭 indirim buldukça aldım. Sına bırakmaya gere yok bence
TeoMom Minikbebegim1999 Ben detaylıyı bekliyorum yarın gideceğim 22 haftalık olduk ama asıl alışverişi ekimde 28 hafta olunca yaparım ama yine de indirimde görünce ufak ufak alırım
Kubrailkan Ailem 8 9.haftalarda başladı duramayip🤣🙊 biz sanırım 15.hafta gibi başladık ya. Ama bugün almadigin şey yarın zamlaniyor 🥺🥺