Snemgokbil Kizlar bu takımı aldım içi yok dışı var satıcıyla da iletişime gecemiyorum alipda benim gibi gelmeyen varmı aynı satıcıdan alışveriş yapan
Deletedmom52620 Snemgokbil iade oluştur ürün elime ulaşmadı gibisinden bir seçenek var incelenir sizin elinize ulaşmadan para onlara transfer olmuyor paranız Hepsiburadada kalıyor
Snemgokbil Ormanmeyvelii eksik ürün diye bildirdim donmezlerse iade etcem 230 liraya inmişti almıştım tek bedeni sonra 650 oldu iade etmeyim dedim ama şansıma 😀
Deletedmom52620 Snemgokbil 2 3 güne oluyor bizimde buna benzer birşeyler oldu dönüş yapıldı pazartesiye filan yapılır en geç herhalde
Snemgokbil Deletedmom52620 olumsuz sonuçlandı saçmalığa bak ya poşeti de yırtıldı nasıl yollucam iade kabul edilmemiş yirtilirsa
Deletedmom52620 Snemgokbil nasıl senin eline ulaşmamış ürün nasıl iade kabul edilmiyor eline ulaşmayan ürün hakkında nasıl poşeti yırtılmış cevabı verebilirler ki ?
Snemgokbil Deletedmom52620 hayır hem elbise hem sabahlık ya sadece sabahlık geldi elbisesi yok ikili olması lazım ama eksik diye kabul edilmemiş nedense ve bu ürünü de poşet yırtık diye kabul edilmiyor ya o kadar para boşa gitti
Deletedmom52620 Snemgokbil müşteri hizmetlerini ara o kadar da para vermişsiin keşke güvenilir satıcılardan yapsaydın hukuki süreci başlayacağını söyle