tazeannecim Şuanda gebelik düşünüyorum doktor folbiol verdi ama doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Sizler hangi folik asiti kullandınız?
Sehrbnon122 tazeannecim ben de folbiol kullandım canım ama folbiol baya ağır bi folik asit tir ondan vermiştir büyük ihtimal
Sehrbnon122 tazeannecim hayır canım etkisi gayet yüksek vitamin degeri falan kullanmaya devam et bence zaten günde 1 tane yeniliyor
Nerican tazeannecim benim kuzenim regenesis max kullandı omega da içeriyor kullandı hamile kaldı zaten gebelikten 3 ay önce folik asit kullanın diyorlar bende kullandım memnunum haala da kullanıyorum
tazeannecim Fatmasukes141214 ben daha yeni gebelik düşünüyorum daha 1hafta oldu kullanmaya başlayalı öncesinden hayatımı düzene sokmak sağlıklı beslenmek istediğim için yeni başladım😊
Fatmasukes141214 tazeannecim 3 aydır etkisini görmedim bide pahalı başka bi folik asit isticem olmadı hangisi daha iyi acaba
Esrauysal tazeannecim bizim de 7 8 ay olmadı özele gittim Gynopol verdi onu bir ay düzenli kullandım hamile kaldım