Semanurs Kızlar bugun yoğun bi şekilde beyaz akıntım oldu dün gece hafif olmuş tu bugun daha yoğun adetime 6 gün var
Papiiii Semanurs aynen canim bendede vr adetime 4 gun var ama benim adetime 9 gun kaldogo gunden beri var boyle kremsi yapida beyaz yogun kivamli birseymi sendede?İnsallah hamileyizdir.Biz bu ay duzenli olduk iliskide insallah vardirr ama sendede boylemi?
Sevgi18 Canım insallah bebiş vardır 🌸 o akıntı bendede olmustu ama kesin vardır diyemiyorum çünkü adete yakınken hep oluyor beyaz akıntı ama yogunsa bi ihtimal insallah vardır 🤲🏻
Sevgi18 Bendede olmustu öyle ben acaba mı demiştim sonra adet günüm gelnce yapmıstım biraz bekle adetin gecince yap 🌸
ZynpNhgl Adet öncesi çok yoğun bir şekilde olmuştu. Garipsemiştim. Birkaç gün sanki adet olack gibi hissettim. Ama hamile olduğumu öğrenmiştim Ocak ayında. 😊
Nairinoo Benimde beyaz akıntım oldu hemde aşırı derece iç çamaşırını bile beyazlattı pazar günü ilk geldi pazartesi ve salida azar azar geldi ama şimdi yok baskada bir belirti yok 🤔
Papiiii Semanurs 7nşAllah bakalım ben 5 ay once dusuk yapdimm acikcasi o zamanda boyle akintilarim vardı ama tam olarak boyle beyasmiydi onj hatirlamiyorum
Nairinoo Semanurs inşallah canım inşallah ♥️ rabbim hayirlisiyla vermeyi nasip etsin güzel haberlerimizi
Papiiii Semanurs bilmem su an icin baska belietim yok onceki gebeligimdede yokdu zaten akinti disinda insallah gebeyizdir haberlesirisiz