Asil_tek Adet gününden önce mi doğru sonuç verir yoksa adet günü geçerse mi bilgilendirebilir misiniz?
Zumraninannesi06 Asil_tek ilişkiden 4 gün sonra bile sonuç alanı duydum ben. Ben regla yakın yapmıştım çift çizgiydi günümün geçmesini beklemedim 🤷🏻♀️
_almirasmom Asil_tek ben 7 gun varken reglime yaptım cıft cızgı cıktı doktora gıttım sabah vajınalden kese gorduk :) tam adet gunumde gıttımde kalp atısı duydum😍
Pembebulutt Zumraninannesi06 emin misiniz 🤔 yumurtalamadan 2 hafta sonra varsa çıkar diye biliyorum çünkü döllenmesi falan derken uzun sürer biraz
esmerella37 Gebelik testi yaptım beyaz cizgi cıktı ikinci cızgi ama hemen cıktı beklemedi hiç kuruma fılan olacak kadar durmadı yani ne olablr ki
esmerella37 Pembebulutt Kırmızı yerine beyaz cıktı cnmm ama hemen cktı yani kuruma cızgisi olamaz bence ve hala duruyor aynı sekılde
2pasaannesi esmerella37 idrarı kaç damla damlattınız? Maksimum 3 damla damlatmanız lazım, fazla damlatınca test sararıyor çizgi yeri böyle beyaz kalıyor. Bide bu markanın çok yanlış pozitif verdiğine şahit oldum ben
Sab16 _almirasmom konunun üstünden geçmiş ama merak ettim benim de yarın itibari ile 7 gün kalıyor regl günüme ilişkiden kaç gün sonra olmuş oldu da çift çizgiyi gördünüz bende çok sabırsızım 😌