Zisn 36 haftalık hamileyim. Dün kontrolümde plasentan çok haşlanmış normalde son hafta böyle olması gerekiyor dendi böyle bişey yaşayan var mı. Bebek gelişimini etkiliyormuş bebeğim de 2850 gr daha lütfen yorumlarınızı yazın 😊
Selimkemalinannesi Zisn korkma canım 35 sonrası icin sıkıntı degil diye biliyorum büyük ihtimalle doğuma almak isteyecek seni sezeryan teklif etti mi 37 yada 38 icin
kalbimdekideniz Zisn aynısını yaşadım ama haftana göre kilosu normal bence. Doğuma kadar 3 yada 3 küsür olur merak etme
Kelebek97 Zisn Benimde aynı haftada bu şekilde söyledi 10 gün içinde doğum yapmış olursun dedi ama bil bakalım ne oldu 39+4 hala doğmadı gelişimi de gayet güzel devam ediyor. Kendinizi hic üzmeyin yormayın hayırlısı ne zamansa ozaman gelir sağlıkla kucağınıza alın 💜🌸
Melikemercimek Zisn ben doçente gidiyorum burada benzer soruyu görüp sormuştum, hocam plasenta niye yaşlanır diye o da eski doktorların uydurması öyle bir şey yok dedi plasenta yaşlanmaz dedi
Medine__1995 Hayır bi sıkıntı olmaz inşa Allah bendede ayni şeyi söylemişti ama çok şükür bebeğimin kilosunu etkilemedi doktor doğumdan bir kaç hafta önce 3.100demişti ama doğduğunda 3.700du