Emir1011 neler yaptım . aslında böyle hemen hemen süt yapan damlaların hepsini kullandım, lactamil emziren anne içeceğini çok kullandım migroslarda var sütün kalitesini çok arttırdı 20 paket almışımdır ondan. humana rezene ve aktardan alınan her şey de dahil zamanla bu süt arttırma işinin ilmini çözdüm. hastanede başladı serüvenim hastaneye lactamil poşet çayı götürdüm o paketi 3 günde bitirdim . su ısıtıcımı da almıştım yanıma göğüslerimi su torbası ile ısıttım . eve döndüm ve saydıklarımın hepsini kullandım sütüm maşallah diyelim akıyordu durduramıyorum sağmam gerekiyordu . ailemden yaş olarak ısırgan toplandı olmadığı zaman aktardan kuru aldım o ısırganı bir tencerede komple kaynattım sipsiyah bir su çıktı onları küplerde karton bardaklarda dondurdum . su mu içeceğim mesela tak bir iki tane küp atıyordum sürahime de öyle ısırgandan çok fayda gördüm. arifoğlu anne çayından da çok fayda gördüm. hemen hemen her gece mochi takıyordum gündüzleri emerken diğer mememi elektrikle sağdığım için mochiye fırsat kalmıyordu bazen ama geceleri uyumadan takıyordum çok çıkmazsa bebeğimin yüzüne sürerdim saçlarına sürerdim . her gün kendimi 2 defa sağıyordum en az bir gece bir gündüz bu süreç 0-6 ay arası ama 6. aya yaklaşırken 0-3 ayda daha sık sağıyordum . devir daim yapıyordum taze sütü sağıyordum dolabımda dünden kalan sütlerim oluyordu sabah öğlen sağdığım eğer ki biberonla vermemiş isem aynı gün sağdığım ve eşit ısıda olduğu için birleştirp tarih atıp buzluğa atıyordum. çiğ havuç yiyordum süt kanallarımı açması için. ilk emzirme zamanı süt yağlı gelir emzirmezsek damarda donar damarı tıkar havuç yiyerek böyle olmamasını sağlıyordum banyoda tarakla sıcak suyun altında memelerimi tarardım mochi hep elimin altında olurdu . şimdi kızım 21 aylık emiyor hiç mama vermedik ben nasıl hazırlanır bilmem kıyas olsun diye söylemiyorum asla. ama bir sıralama yaparsak ısırgan arifoğlu anne çayı lactamil diye gidebilir benim için 💓