Demettello41 38 haftalıkken gırdım hanımlar nst ye uykulu yemek ye gel dedı 39 tok karnıma gırdım 150 160 ları gördü kalp atışları bu sefer de yüksek dedı korkuyorum moralım çok bozuk aynı seyı yaşayan var mı
Bsrabzks Demettello41 geçen hafta benim 200 e kadar çıktı canım sonra normale döndü çok şükür sen stres yaparsan bu bebeği de etkiliyor canını sıkma düzene girer muhakkak seninki gayet normal 🤲
Elisarli Benimde gördü ara sıra öyle olması normal kabul ediliyor zaten sabit gitmemesi gerekiyor zaten bebek hareket ettikçe doğal olarak yükseliyor kalp atışları
Demettello41 aylinpalaa ay ıcım rahatladı bı nebze de olsa benı çok panıklettı doktor 2 gündür gözüme uyku gırmedı genelde 150 160 çıkmış hep serum falan bağlamak ıstedıler hemen korktum bı an ınternette baktığımda 120 ıle 170 arası normalmıs
Demettello41 Bsrabzks evet çok streslı oluyorum hastaneye gıdınce galıba benm stresim bebeğime yansıyor
Bsrabzks Demettello41 sakin olmaya çalış canım onu öyle görünce ister istemez daha çok panik olursun bu döngü böyle sürer gider sonra