Busra_5461 Hastane cantanizi kaçinci haftanizda hazirladiniz ? Ben bugun hazirladim ama biraz erken sanirim zor sabrettim bu zamana kadar 😀 31+2 😍
Gamze612 Busra_5461 30+2 dun %85 ini hazirladik.. erken dogum riskim var yataktan kalkmam yasak. O yuzden erkenden hazirliorum, her an gelebilir bizim kiz😍
Naz1905 Busra_5461 31 haftalıga gircz yrndan sonra ben daha hazırlamdm annem ameliyat olcak pazartesi bende 33 haftadan snra düşünüyorum hazırlmayımı çantamızı🙃inşallah ekskler ufak ufak aldım hastane çıkışı falan hazır ama daha eksik var çok🤣
Knber Busra_5461 en iyisini yapmışsın 35 haftalığım ütülerim fln tamam dı ama daha eksiklerim var ve dün aniden sancılandım 2 cm açılmam var daha çanta tam değil 😔
mucizemizibekliyoruzz Busra_5461 30+6 her şeyimiz hazır hastane çantası dahil. Zaten erken doğum riskimiz var nolur nolmaz 😊
Busra_5461 Gamze612 insallah zamaninda gelir canim 37 den sonra sıkınti olmuyor oğlum 37 +0 da dogdu hemen yanıma verdiler
Busra_5461 Naz1905 bizimde bez ve islak mendil eksigimiz kaldi tek onu da koyunca tamamdir 😊 Benim 2. Gebeligim oğlumda annem hazirlamisti herseyimi bunda o yuzden daha bir merak ve heyecan var 😊 insalllah hepimiz sağlicakla kucagimiza aliriz yavrularimizi 😍
Naz1905 Busra_5461 inşallah canım saglıcakla gelsinler 🙏🏻 Benmde ikinci gebelgm bi oğlum var bi kızım olcak inşallah 🙏🏻
Busra_5461 mucizemizibekliyoruzz benim de var aslinda erken dogum riskim 1. Erken oldugu icin o zamn tam zamaninda hazirlamisim demekki 😊
Busra_5461 Knber iyi yapmissin canim ben 1. Le 1cm le yatis yapildi devletteydik o psikoljiyle sanci gitti flaan derken suni sancinda icinde 35 saat sonra acil sezeryan evde cekmen daha iyi
Slcnslcn Busra_5461 30dan basladm 32.haftaya girdim tum eksikleri bitti canta hazir vaziyette. Baktıkça heyecan basio 💓🙈
Busra_5461 Benim de kizim olacak insallah kiz bebeklerde ayri bir heyecan oluyor sanirim oğlumda hic boyle degildim 😍
Burcu16 Busra_5461 herşey hazır hiçbi eksik yok oda düzenledikten sonra çanta işine girecem çünkü herşeyi ütüleyip yıkamak detaylı lazım 34 deyim inşallah bu hafta😀😀
SeydaDoruk 31.haftamdan sonra kıyafetlerin bi kısmını yıkadım sadece. Alışveriş kısmını zaman içinde hallettim. Şuan 36+6yım çantam tamamen olmasa da kısmen hazır sayılır. Ütü işini de hallettim. Sanki çok varmış gibi rahat davranıyorum nedense.