Baby905 İlk gebelikte göbek ne zaman belli olmaya başlar. Dışardan değil mesela kendimiz aynada kaçıncı haftada farkederiz? Şuan 12. Haftadayım çok sabırsızım 😊
Mervegedik22- Baby905 benim ilkinde 12 haftalıkken çok hafif çıkmıştı kişiden kişiye iç karınla alakalı bı durum☺️
vesilece Baby905 canım göbek değilde benim rahim hemen ikiye katlamıştı, 13.haftada hamile pantolonlarına başladım 🤭
cigdeeemm Benim de ilk, 16. Haftada çok hafif çıkmıştı şu an 19’dayım dışarıdan belli oluyor ☺️ Hamile pantolunu, külodu aldım sıkınca rahat edemiyorum artık
Esrauysal Baby905 evet buna katılıyorum karın çıkıklıgı değilde şişliği gibi geliyor banada sistigi için çıkıyor gibi 😂
aframoms13 Baby905 bende yarın 13 hafta oluyorum göbeğim hafif var normalde giydiğim şortlar pantolonlar olmuyor beli daha rahat şeyler aldım henüz hamile giyime geçmedim
Baby905 _almirasmom 10 çok erken daha 12. Haftada rahim pelvis kemiğinden yukarı çıkıyor. Anladığım kadarıyla vücut yapısına bağlı genel olarak 14. Haftadan sonra belirmeye başlıyor en erken