Denizinannesiii34 Size bi sorum olucak sağlık ocağı bana dediki 18haftada gel tetonoz asını yapalım doktorumda diyo ki 20haftadada yaptirirsan daha iyi olur yanlış bisey yapmak istemiyorum bilgilendirirmisiniz
Hanim78 Denizinannesiii34 Cnm Dr.un söylediğini sağlık ocağına bildir dun ben sağlık ocagindaydim rutin kontrolum için bana tek doz vurulacak pekiştirmek için bunun içinde Dr dan imzalı bir kâğıt getirmemi istedi
shtngstr Denizinannesiii34 kuzum benim doktorum özellikle bekletti sormama rağmen 20yi geçince yaptır dedi. 20+4te yaptırdım
Denizinannesiii34 Bursa aa öylemi bana da bi öyle bi böyle diyolar ilk hamileligim bilemiyorum ne yapsam doğru olur biseyi net söylemiyorlar
Denizinannesiii34 shtngstr bende bu kadar kişi yazdıktan sonra 20haftada yaptırcam bide doktorum da dedi sadece soru işaretleri vardı kafamda giderdim çok sağolun valla ya bu uygulama iyki var 🤗🤗
Esn Denizinannesiii34 ben 16+2 de yaptırdım 16 haftadan sonra yapılabileceğini söylediler sağlık ocağından arayıp çağırdılar
Denizinannesiii34 Esn canım bilemiyorumki çok erken değil mi ya endişelendirmek istemem seni ama doktorum 18 haftaya olmaz olmaz dedi 20 dedi yaptır dedi bilemiyorum valla doktoruna sordunmu yoksa sağlık ocağı arayınca direk yaptirdinmi sormadıysan keşke sorsaydın
Esn Denizinannesiii34 sormadım valla☺️ Burda 2 tane sağlık Ocagı var yani sadece bana değil herkese aynısını yapıyorlardır diye düşünüyorumartık yapacak birşey yok ne gibi bi zararı olur ki
Denizinannesiii34 Esn valla bende bilmiyorum benimde ilk hamileligim bana da sağlık odağındaki hemşire gel 18 haftada yapalım dedi sonra 3gun sonra doktoruma kontrole gittiğimde sordum hayır 20 haftada yaptır daha iyi dedi bende bu kadar biliyorum
ozgesel1seyler Denizinannesiii34 Benide aradilar 18 haftayi biraz gecince gel deyip randevu verdiler. Ayni sizin gibi post acip buraya sordum bir hanfendi 18-24 haftalar arasi yapiliyormus korkmayin yazdigindan beri cok problem etmiyorum. Evet haklisiniz kimisi 20 sinde olmus ama 20sinde olan kadarda 18. Haftasinda olanda var. Korkmayalim saglik ocaklarininda takip ettigi binlerce kisi var mutlaka bir bildikleri vardir gebelik saglik bakanligi tarafindan takibe dusen bir konu sanmiyorumki bir yanlislik yapiyor olsunlar.
Denizinannesiii34 ozgesel1seyler evet aslında doğru diyosunuz onlarda sağlık bakanlığı kontrolünde ama ıste biz kadınlar fazla detayciyiz hangisi doğru hangisi yanlış diye tereddüt ediyoruz, teşekkür ederim bu arada🤗