2pati1baby Kızlar 8. Haftada son kontrolüm vardı her şey iyi ws dedi 3 hafta sonra gel dedi , zaman geçmiyor birde korkuyorum 😕 bir şey oldu bir şey olacak mı kontde 3 hafta sonra olunca ters bir şey olsa nasıl anlıcam 😕
_ozlmm 2pati1baby Benim de ilk üç ayım lekelenmeden dolayı riskli geçti. Öncelikle kafandan o düşünceyi atmaya çalış çünkü stres düşünce çok etkiliyor insan kendi kendini yiyip bitiriyor bir şey oldu mu olcak mı diye ama her zaman olumlu düşünmeye çalış kötü düşünceleri at kafandan sağlıkla kucağına alacağını düşün hep dua et ☺️ Kendini çok yorma dinlen bir de neden riskin var doktor ne dedi lekelenmem falan mı var
CmreKsidar 2pati1baby ben ilk gittiğimde düşük riski var iki hafta sonra gel demişti şimdi gittiğimde düşük riskin geçmiş dedi 5 hafta sonra gel dedi. Tehlikeli bir durum olsa sürekli çağırırdı
2pati1baby _ozlmm daha önce kayıplarım var canım ondan dolayı endişe ediyorum 😕Cevap verdiğin için çok teşkler bu arada🙏
_ozlmm 2pati1baby Benim de kaybım var anlıyorum seni gerçekten çok zor ikinciye hamile olduğumda da her leke gördüğüm de oturup ağlıyordum ilk gittiğim doktor da baya iç karartıcı konuştu beni iyice endişe almıştı sonra doktor değiştirdim ve o kadar içimi rahatlattı ki hep olumlu düşünmeye başladım leke sorunum da ortadan kalktı şuanda her şey güzel ilerliyor 31.haftaya geldik bile 😊 İnşallah sende hayırlısı ile kucağına alırsın bebişi
2pati1baby _ozlmm ya maşallah 🧿😊Sağlıkla kucağınıza alın inş bizde o zamanları görürüz 🙏Açıkcası bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum 😕
AysUysal _ozlmm nasıl düzeldi kuzum bende bugün hastaneye yattım 7.haftadsym kayıplarım var çok korkuyorum
Anneselma Bnmde riskli gebeliğim bende 2 aylık hatta bugün kontrolüm var her hafta çağırıyor beni suanlık bakalım bugün nedicek bende senin gibiyim daha önce 3 tane kaybım oldu korkum endişem var yüreğim ağzımda gidiyorum hastaneye hep bana diyorlar korkma öle düşünme iyi şeyler düşün die ama insan ister istemez o düşünceye giriyor seni çok iyi anlıyorum ama neden 3 hafta sonra demiş ki çok uzun süre degilmi yaa
2pati1baby Anneselma her şey iyi ws dedi 3 hafta sonra görüşelim dedi bende buna sinir oldum 😕Zaten kafam allak bullak ikili taramaya kadar gelme dedi Yani tamam iyi görünüyor ama 3 hafta az değilki 🤷♀️
_ozlmm 2pati1baby amin inşallah 🙏🏽 bu arada riskli gebelik görmemiş sizi görseydi 15 günde çağırırdı demek ki normal ki ayda bir olarak devam etmek istemiş içiniz rahat olsun bence ☺️ Ben 15 günde bir gidip sürekli kontrol oluyordum doktorum öyle çağırıyordu
Anneselma 2pati1baby bugün gittim şuan herşey iyi duruyor dedi. Haftaya tekrar muaneye çağırdı sonraki hafta bidaha kontrole gelirsin sonra 2 hafta sonra dedi boyel devam ederse dedi banada
2pati1baby _ozlmm bunuda düşünüyorum sıkıntı olsa çağırırdı dimi kendisi çünkü riskli gebelikleri takip ediyor😕
_ozlmm AysUysal ilaç kullandım ağır kaldırmadım uzanmadım yukarı falan çoğunlukla dinlendim ev falan da süpürmedim ilişki zaten yasaktı bolca su içtim öyle öyle geçti