Izm123 Kızlar 33 haftalık olduk işe gitmeye devam ediyorum. Hergun iş çıkışı yemek derdi yordu beni artık. Sıcaklarda da herşey yenmiyor ama aç da durulmuyor mecbur. Akşama kolay önerileriniz varmi
_ozlmm Izm123 yoğurtlu sarımsaklı makarna 😋 üstüne de sos yeter bence 😂 mercimek çorbası da olabilir yanına 😊
Ranammmm Izm123 Patates, patlıcan, biber, kabak türlü kızart üzerine domates sos bide sarımsaklı yoğurt dök ohh miss ay canım çekti ama diyetteyim😋
vesilece Izm123 Allah yardımcın olsun canım sıcaklarda çekilmez dedim temmuzda 32 haftalıkken çıktım ben izne
Merve0092 Izm123 bende 33 haftalık oldum çalışacam 37 ye kadar akşama tavuklu pilav salata ayran Var aklımda kaç gündür
Minigim38 Corba makarna Köfte patates pilav Domates biberli bulgur pilavı cacık Bezelye pilav Yesil fasulye pilav
_ozlmm Srdm Bayılıyorum böyle hamur işlerine ve kahvaltı türlerine 😂😂 Yarın bende böyle yapacağım sanırım 😂😂
kuzucumoglum Izm123 menemen yap en kolayı bazen öyle yapıyorum kahvaltılık yanınada karpuz falan gecistiriyoruz
tecrubesizanneadayi12 Izm123 mercimek köftesi yapıcam ben yanınada üşenmezsem poğaça yaparım gün menüsü gibi olur
cansualisa Izm123 kuzu bir gün karpuz peynir kes bir gün kavun bir gün menemennn Akşamdan köfteleri hazırla patatesli fırına ve eben pratik şeylere kaçıyordum yanında kefir yoğurt salata hemen akşamdan tavuğunu haşla pilavını yemeğe yakın yap ton balıklı meze yapabilirsin havuçlu lahanalı kırmızı mis gibi yanına nugget tarzı seyler
Izm123 cansualisa ya benim oğlanda var ya ondan düzgün bir yemek yesin istiyo um karpuzla kavunla.olmaz malesef,😬
Nazendehanim Izm123 rüyamda bir tabakta dondurma topu gibi 7-8 çeşit meze gordum bugün soğuk salatalar var menüde 😅
_ozlmm Srdm Bende genelde çok yememeye çalışıyorum bazen fazla kaçırıyorum o zamanda kendimi ödüllendirdim sayıp bir günlük bir şey olmaz diyorum 😅😅